• Reklam

RECEP MAMUR İÇİN TAZİYE PAYLAŞIMI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, ve bir çok kesimden hayatını kaybeden Kayserispor eski başkanlarından Recep Mamur için taziye mesajı yayınladı.

RECEP MAMUR İÇİN TAZİYE PAYLAŞIMI
05 Eylül 2021 - 22:47 - Güncelleme: 05 Eylül 2021 - 23:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, ve bir çok kesimden  hayatını kaybeden Kayserispor eski başkanlarından  Recep Mamur için taziye mesajı yayınladı.  

1999-2013 yılları arasında Kayserispor kulübü  başkanlığı yapan iş adamı Recep Mamur hayatını kaybetti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından Recep mamur için mesaj yayınladı. Özhaseki yaptığı paylaşımda şu ifadedele yer verdi: 



"Kayserisporumuzun efsane başkanlarından, hayırseverimiz ve kadim dostum Recep Mamur’un vefatını teessürle öğrendim. Değerli dostuma Allah’tan rahmet; yakınlarına, Kayserisporumuza ve TV1 Kayseri ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makâmı âli olsun." 

KAYSERİSPOR KULÜBÜ DE MESAJ YAYINLADI

Kayserispor Kulübü resmin internet sayfasından da Recep Mamur için mesaj yayınlandı. Yapılan açıklamada şu satırlara yer verildi. 

"Kayserisporumuzun tarihindeki önemli başarılara imza atan efsane başkanlarımızdan Recep Mamur’un vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
Recep Mamur’a Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Yukatel Kayserispor Kulübü"

MEMDUH BÜYÜKKILIÇ BAŞSAĞLIĞI MESAJI PAYLAŞTI 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Recep Mamur için başsağlığı mesajı paylaştı. Büyükkılıç şu ifadelere yer verdi:

"Şehrimizin kıymetli hayırsever iş adamlarından Recep Mamur’un vefat haberini üzülerek öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, Mamur ailesine de başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR BAŞSAĞLIĞI MESAJI PAYLAŞTI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'da Recep Mamur için başsağılğı mesajı paylaştı. Başkan Çolakbayrakdar mesajında:

"Şehrimiz bir hayırsever ismi daha kaybetti. Merhum Recep Mamur’un ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Makamı Cennet olsun. Şehrimizin başı sağ olsun. " dedi.

ALİ KORKMAZ'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve işadamı Ali Kormaz Recep Mamur için başsağılığı mesajı paylaştı. Ali Korkmaz mesajında şöyle dedi:


"Kayseri hayırsever kimliği ile tanınmış bir ismi daha kaybetti.  Merhum Recep Mamur’a allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Makamı Cennet olsun.  " dedi.

DURSUN ATAŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ta mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kayserisporumuzun başarılı başkanlarından, Kayseri’mizin önemli ve hayırsever iş insanlarından Sn. Recep Mamur’un vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim.
Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına; sabır ve baş sağlığı dilerim."

İSA GÜN'DEN TAZİYE MESAJI

Kayserispor Önceki Dönem Başkan Yardımcısı işadamı İsa Gün'de Recep Mamur için taziye mesajı yayınladı. İsa Gün mesajında şu ifadelere verdi:

"Geçmişte Kayserispor için önemli hizmetler veren eski kulüp başkanlarından Recep Mamur hayatını kaybetti. merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum Kayserimizin başı sağolsun" dedi. 

TERZİLER ODASI BAŞKANI KENAN ARSLAN'DAN TAZİYE MESAJI

Kayseri Terziler Odası Başkanı Kenan Arslan'da Recep Mamur için taziye mesajı yayınladı.Kenan Arslan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Recep Mamur'un vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kayserispor'da uzun yıllar başkanlık yapan hayırsever işadamı Recep Mamur'a Allah'tan rahmen kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah" 

BAKİ ERSOY BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'da Recep Mamur için başsağlığı mesajı paylaştı. Ersoy mesajında şu ifadeleri kullandı:


"Kayserispor’un efsane başkanlarından kıymetli ağabeyim Recep Mamur hakkın rahmetine kavuşmuştur. On dört yıl boyunca Kayserispor'umuza başkanlık yapıp, sayısız başarılara ulaştıran sevgili büyüğümüz Recep Mamur Başkan’a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.Mekanı cennet olsun." 

Haber Mustafa Duran
 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum