• Reklam

RAMAZAN BEDİR'DEN CHP İL BAŞKANI ÜMİT ÖZER'E 'ÜMİTSİZ PAYLAŞIM' GÖNDERMESİ! SİZ FETÖCÜLERE Mİ DEMİRTAŞ'A MI ADALET İSTİYORSUNUZ!

Ak parti Kayseri il Başkan Yardımcısı Avukat .Ramazan Bedir CHP il Başkanı Ümit Özer'e, sosyal medya hesabından, "Ümitsiz Paylaşım" başlığı adı altında tiye alan bir gönderme yaptı.

RAMAZAN BEDİR'DEN CHP İL BAŞKANI ÜMİT ÖZER'E 'ÜMİTSİZ PAYLAŞIM' GÖNDERMESİ! SİZ FETÖCÜLERE Mİ DEMİRTAŞ'A MI ADALET İSTİYORSUNUZ!
19 Eylül 2021 - 22:24
RAMAZAN BEDİR'DEN  CHP İL BAŞKANI ÜMİT ÖZER'E 'ÜMİTSİZ PAYLAŞIM' GÖNDERMESİ! SİZ FETÖCÜLERE Mİ DEMİRTAŞ'A MI ADALET İSTİYORSUNUZ!

Ak parti Kayseri il Başkan Yardımcısı  Avukat .Ramazan Bedir CHP il Başkanı Ümit Özer'e, sosyal medya hesabından, "Ümitsiz Paylaşım" başlığı adı altında tiye alan bir gönderme yaptı.

Ramazan Bedir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ümit Özer'i hedef alarak şu ifadelere yer verd ve Ümit Özer'in "Abbas yolcu diyerek iktidarın el değiştireceğini, hak hukuk ve adaletin böylece geleceğini" yazdığını belirterek bu söylemlerini sert dille eleştirdi.

Ramazan Bedir şu ifadelere yer verdi:

"CHP’li özer Abbas yolcu diyerek iktidarın el değiştireceğini ,Hak,Hukuk ve Adaletin böylece geleceğini yazmış...
 Anadolu’da bir söz vardır,”arkadaşını söyle sana kim oluğunu söyleyim” derler..
 CHP ‘nin yoldaşı ve arkadaşı  PKK nın partisi olan HDP’dir..
Ak parti gidecek adalet gelecek öylemi! 
 Açık konuşun... 
 Demirtaş ve Kavala’ya mı ADALET 
 Fetöcülere mi ADALET 
 Yoksa  memleketin çeşitli yerlerinde cinsel tacizci il ve İlçe örgütlerinizde görev yapan kimi il başkanı ve örgüt üyelerinize mi Adalet 
Kime ADALET..
Gerçi daha yeni Genel Başkanınız Kemal bey KHK Mağdurları diyerek cümle fetöcüleri dışarı koyurma ve aklama planlarına dair bir ÜMİT açıklaması yapmışken..
Anlaşılan;Sizde yolcu   olarak bu kervana katılmışsınız..
 Sizin adaletiniz!!! ülkenin felaketi olur..
Adam kayırma işini en güzel CHP yaptı.. hemde açıktan..Az biraz İstanbul ve Ankara Belediyelerinde yapılan kıyıma bakın binlerce işçiyi şu veya bu sebepten işten attınız..ve hatta HDP ‘ ye verdiğiniz kontenjanlarıda bir açıklayın 
Asıl korkak kim millet görsün, gizli kaçak sakladığınız ortaklığınızı bir açıklayın da görelim  civan  mertliğinizi..
Yolsuzluk ve rant hesabı yapan kim!!!!
21 milyonluk yolsuzluk nedeni ile hakkında ağır ceza mahkemesine dava açılan Yalova belediye başkanını  mı anlatalım ,Memenen Belediye Başkanınızın tutuklanmasını mı.. 
Ya  hu ! bir de çıkıp Kayseri’ye yıllarca hizmet etmiş  Kayseri sevdalısı Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki’nin açıklamasını malzeme yapmaya çalışıyorsunuz..Ayıp ya hu ayıp ..Bilene  anlayana tabii..
Haseki bakandan size ekmek çıkmaz..Ümit hanım..
Başka kapıya.. 
Abbas yolcu derken..
Siz “yolcu” olmayın! "


Haber: Mustafa Duran

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum