RAMAZAN BEDİR CHP'YE YÜKLENDİ: ÖĞRENCİLERİ BURSSUZ BIRAKAN SİZSİNİZ!

    Ak parti il Başkan yardımcısı Av. Ramazan Bedir CHP'ye yüklendi. Ramazan Bedir, AK Parti hükümetini kira konusunda eleştiren CHP'ye ve CHP'li gençlere: "Sizi burssuz bırakan CHP'dir dedi.

    RAMAZAN BEDİR CHP'YE YÜKLENDİ: ÖĞRENCİLERİ BURSSUZ BIRAKAN SİZSİNİZ!
    25 Eylül 2021 - 14:10

    Ak parti il Başkan yardımcısı  Av. Ramazan Bedir  Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

    "SİZİ BURSSUZ BIRAKAN CHP’dir 
    Sıcak yuvasını açan ise  Ak Parti İktidarıdır.. 
    Nasıl mı  aşağıda kısaca anlatacağız 

    Allah, ülkeme milli bir muhalefet, 
    Bunu da Dürüst siyasetçiler eliyle nasip etsin..

    O kadar önemli ki ...
    Çok ihtiyacımız var..

    Önce doğru söyleyen ve proje üreten bir milli muhalefete..

    Son günlerde  üniversite sınavını kazanan  geçlerimizin barınma ihtiyacının karşılanmadığını gündeme getiren  CHP  il gençlik örgütü tarafından şiirli, halaylı  eylem yapılmış.. yurtsuz ve burssuz bıraktı!! Ak parti bizi Bıçak kemiğe dayandı sözleri ile de halay çekilmiş ..

    Şimdi gelelim sevgili CHP ‘li gençler şu yurt işine ,
    Şu an itibarıyla;Şehrimize gelen misafir öğrencilerimizden açıkta olan veya yerleştirilemeyecek durumda bulunan bir öğrencimiz bulunmamaktadır. 

    Buna rağmen bir öğrencimiz de olsa !! yurda yerleştirilmeyen veya açıkta olan !  Devletimizin cümle imkanları ile kapılarının açık olduğu  Büyükşehir Belediye Başkanımız  tarafından da deklere edilmiştir. Ak parti Kayseri teşkilatı olarak bizimde kapılarımız  sonuna kadar açıktır. 
    Ayrıca,ülke genelinde ,Son 5 yılın dağılımına baktığımızda ; Üniversiteyi kazanan kardeşlerimizden yurt talebinde bulunanların yüzde 90'ını KYK bünyesindeki yurtlara yerleştirdiği de  görülmektedir..

    Gelelim şu BURS ‘Suz kaldık söylemine;

    Bakın gençler ,Yanı başınızda ki  il Başkanınız çık iyi bilir..Burssuz kaldıysanız bunu CHP yaptı.  Nasıl mı?
     
    Bundan 13 yıl önce 2008 yılında   CHP, 5102 sayılı Kanun'un, 2, 5 ve geçici 3 ile 7. maddelerinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle dava açarak Belediyelerden burs alan öğrencilerin burslarını İptal ettirdi.. 

    On binlerde öğrenci burssuz kaldı..CHP öğrenciyi ,bursu ve yurdu düşünmez,Tek düşüncesi ve görevi “Erdoğan düşmanlığıdır.” Bunun içinde her yalanı söyler..

    !! öyle Ak parti iktidarına söylenmekle,oynamakla olmuyor..
    Sizi CHP’nin  oynatmasına ve provoke etmesine müsaade etmeyin..

    CHP’ye karşı uyanık olun,siyasi yalanlarına  ortak olmayın..Tezvirat,dedikodu ve iftira üçgeninde yoğrulan CHP,Türkiye’nin partisi olamamış bir topluluktur.. ne yazık ki Yerli ve milli bir parti de değildir.. 

    Endişeye  etmeyin!

     Büyük milletimiz,halka rağmen halkçı gözüken bu oluşumu  hem sandığa gömecek hemde tarihin ihanet sayfasına başlık yapacaktır..

                   

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum