• Reklam
Reklam
Reklam

Popile ile binlerin hayranı olduğu ünlüler binlerce lira bağışa vesile oluyor

Ünlüler tarafından çekilen kısa videolar, özel günlerde sevdiklerine unutulmayacak bir hediye vermek isteyenler için dikkat çekici bir alternatif sunuyor

Popile ile binlerin hayranı olduğu ünlüler binlerce lira bağışa vesile oluyor
18 Mayıs 2022 - 16:21
. Kişiselleştirmiş hediye pazarının 5 yıllık süre zarfında %400 büyüme kaydettiği bilinirken, ünlüleri ve hayranlarını hediye videolarla bir araya getiren Popile, her hediyede bir sivil toplum kuruluşuna bağışta bulunarak kitlesel bir iyilik hareketinin öncüsü oluyor. 

Özel bir günde sevdiklerine farklı bir hediye vermek isteyenlerin arayışları arttıkça, alternatifler de çoğalıyor. Küresel kişiselleştirilmiş hediye pazarının 5 yılda %400'lük büyüme kaydettiği ve 2022'yi 77 milyar dolarlık pazar payıyla kapatacağı bilinirken, online hediye video platformu Popile, Türkiye’nin ünlü isimlerini videolu kutlama mesajları için bir araya getiriyor. Türkiye'nin ünlü isimlerine kişiye özel hediye video hazırlatma olanağı sunan Popile, aralarında Serdar Ortaç, Alişan, Hande Yener, Şafak Sezer, Rüştü Reçber gibi isimlerin de olduğu ünlülerden yapılan her hediye video talebinde, sivil toplum kuruluşlarına bağışta bulunarak bir iyilik hareketinin öncüsü oluyor. 

Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Popile Kurucu Ortağı Kemal Tepret, “Kullanıcıların, Türkiye’nin en ünlü isimlerinden kişiselleştirilmiş kutlama videoları talep ettiği bir hediye platformu olan Popile, diğer hediye platformlarının yapmadığı bir şey yaparak, ek bir ücret talep etmeden, elde edilen cironun belirli bir yüzdelik oranını sivil toplum kuruluşlarına bağışlıyor” dedi. 

Türkiye’nin en ünlü isimleri ve hayranları, STK’lara destek oluyor

Platformda spor, sinema, tiyatro ve müzik gibi kategorilerde yüzlerce ismin yer aldığını hatırlatan Kemal Tepret, “Popile video hediyelerin Türkiye’nin en ünlü isimlerinden hayranlarına ulaşmasına aracı olurken, bir iyilik hareketine de imza atıyor. Ünlü isimler, Popile’den çekilen videolardan elde ettikleri gelirlerle Haçiko, SMA Derneği, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, Alzheimer Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarına bağış yapılmasına vesile oluyor” ifadelerini kullandı.

“Sosyal girişim yaklaşımıyla sivil toplum ağımızı genişletiyoruz”

Popile’nin yürüttüğü kampanyanın fiziksel etkinliklere dönüştüğüne ve iyiliği yaygınlaştırdığına dikkat çeken Popile Kurucu Ortağı Kemal Tepret, “Bu kampanyayla Kalamış Parkı’nda hayvan dostlarımız için tonlarca mama dağıttık. Sivil toplum kuruluşu ağımızı büyütmek için çalışmalarımız sürüyor. Hediye video konseptini toplumsal bir iyilik hareketine dönüştürüp, yolumuza bir sosyal girişim yaklaşımıyla devam edeceğiz.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum