Pazardan kitle fonlama kampanyasına çıkıyor

    Semt pazarlarından online alışveriş yapılmasını sağlayan ilk pazar yeri platformu Pazardan, bugün Startup Burada'dan ek fonlama dahil 5.4 milyon TL'lik kitle fonlama kampanyası ile yatırım turuna çıkıyor.

    Pazardan kitle fonlama kampanyasına çıkıyor
    20 Mart 2023 - 13:03
    Pazardan, Startup Burada ile çıktığı ikinci tohum yatırım turunda 4.5 milyon TL fon toplamayı hedefliyor. Yüzde 20 ek satış ile kampanyayı 5.4 milyon TL ile tamamlamayı hedefleyen Pazardan, bu fon karşılığında şirket paylarının yüzde 8,18’ini yatırımcılarına arz ediyor. Bununla birlikte 250.000 TL üzeri yatırım yapan yatırımcılara yatırdıkları tutarın %25’i oranında bedelsiz pay imkanı sunacak olan Pazardan, 20 Mart’tan itibaren 30 günlük kampanya sürecine başlıyor. 

    “Pazardan yeni yatırımla birlikte B2C ve B2B büyümeye odaklanacak.” 

    2022 yılında ilk tohum yatırım turunu tamamladı ve büyüme odaklı ikinci yatırım turuna hazırlanıyor. Pazardan kurucu ortağı ve CEO’su Burak Sıraç geçirdikleri dönemi şöyle anlattı: “Yeni bir yoldan gitmek her zaman mevcut bir iş modelini hayata geçirmekten daha zor, daha fazla emek istiyor. Keşfetmeniz, denemeniz ve öğrenmeniz gereken çok şey oluyor. Biz de Pazardan’la yeni bir şeyi insanların hayatına sokmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

    Bu yatırımla birlikte ana odağımız hem B2C hem B2B hizmetlerde büyümek olacak. Yatırımcılarımız Startup Burada Platformu üzerinden istedikleri tutarda güvenle yatırım yapabilirler. " 

    Pazardan halihazırda İstanbul’da 34 ilçede 450’den fazla tezgahla hizmet veriyor. 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum