• Reklam
Reklam
Reklam

ÖZHASEKİ: YEREL SEÇİMLERLE BİRLİKTE CHP YÖNETİMİNDEKİ ŞEHİRLERİMİZDE ESER VE HİZMET KURAKLIĞINA, İŞ BİLMEZLİĞE VE BECERİKSİZLİĞE SON VERECEĞİZ.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki 11 Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekilleri ile bir araya geldi.

ÖZHASEKİ: YEREL SEÇİMLERLE BİRLİKTE CHP YÖNETİMİNDEKİ ŞEHİRLERİMİZDE ESER VE HİZMET KURAKLIĞINA, İŞ BİLMEZLİĞE VE BECERİKSİZLİĞE SON VERECEĞİZ.
07 Aralık 2022 - 12:57
ÖZHASEKİ, “MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİNDE VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİYLE BİRLİKTE CHP YÖNETİMİNDEKİ ŞEHİRLERİMİZDE ESER VE HİZMET KURAKLIĞINA, İŞ BİLMEZLİĞE VE BECERİKSİZLİĞE SON VERECEĞİZ.”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki 11 Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekilleri ile bir araya geldi. Özhaseki , “Kılıçdaroğlu CHP’si ve Büyükşehir Belediyelerinin iş bilmezliklerini, beceriksizliklerini ve başarısızlıklarını kapatmak için büründükleri algı, dezenformasyon ve yalan reklam kampanyalarını bizler vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Mahalli idareler seçimlerinde vatandaşlarımızın desteğiyle birlikte CHP yönetimindeki şehirlerimizde eser ve hizmet kuraklığına, iş bilmezliğe ve beceriksizliğe son vereceğiz.” dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’u, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i ve CHP’li 11 Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekillerini kabul etti.
AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya İstanbul, Ankara, Adana, Eskişehir, Muğla, Aydın, Hatay, İzmir, Antalya, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri AK Parti Grup Başkanvekilleri katıldı. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, CHP’nin yönetimindeki 11 büyükşehirde eser ve hizmet kuraklığının şehirlere neler kaybettirdiği aktarıldı.
“Vatandaşımızın destekleriyle şehirlerimizi makus talihinden kurtaracağız”
Görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Sık sık Grup Başkanvekili arkadaşlarımızla bir araya gelerek şehirlerimizin mahrum bırakıldığı hizmetleri konuşuyoruz. Cumhurbaşkanımız da konuları yakinen takip ediyor. Kılıçdaroğlu CHP’si ve Büyükşehir Belediyelerinin iş bilmezliklerini, beceriksizliklerini ve başarısızlıklarını kapatmak için büründükleri algı, dezenformasyon ve yalan reklam kampanyalarını bizler vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Mahalli idareler seçimlerinde vatandaşlarımızın desteğiyle birlikte CHP yönetimindeki şehirlerimizde eser ve hizmet kuraklığına, iş bilmezliğe ve beceriksizliğe son vereceğiz. Asla unutulmaması gereken bir konu var. Algı ve yalanlar uçucu, hizmet ve eserler kalıcıdır. AK Partili belediyeler daima hizmetleriyle konuşur, eserlerini ön plana çıkartır. Fakat CHP’li belediyelerde böyle bir durumu biz dört yıldır göremedik. İnşallah hem yapacağımız çalışmalarla hem de hizmet görmemekten yorulan vatandaşlarımızın destekleriyle yerel seçimlerde bu şehirlerimizi makus talihinden kurtaracağız.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum