• Reklam
Reklam
Reklam

ÖZHASEKİ, PARTİLİLER VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Özhaseki: "Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bizler dertli insanlarız. Bizim bir derdimiz var, bizim bir davamız var, bizim tarihe karşı sorumluluğumuz var, medeniyetimize karşı sorumluluğumuz var.Bunun içindir ki gece gündüz demeden uğraşıyoruz” AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri'de partililer ve esnaf ile bayramlaştı.

ÖZHASEKİ, PARTİLİLER VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
23 Temmuz 2021 - 21:06

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, bayramlaşma törenlerine ilk olarak Kayseri Milletvekilleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile parti teşkilatıyla video konferansla bayramlaşarak başladı. Daha sonra İncesu ve Yeşilhisar ilçelerini ziyaret ederek AK Parti teşkilatları ve esnaflarla bayramlaştı.
Kayseri'nin İncesu ilçesinde Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Kervansarayı'nda parti teşkilatıyla bayramlaşan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, zor bir coğrafyada yaşadıklarını söyledi.
"Bizim tarihe karşı, medeniyetimize karşı sorumluluğumuz var"
Özhaseki; huzurun kalmadığı, her tarafta bombaların patladığı, dört bir tarafının kan ve gözyaşına bulandığı bir ortamda bayrama giren insanların olduğunu dile getirerek, "Allah onlara yardım etsin, bizlere de daha güçlü olup onlara yardım edebilmeyi nasip etsin. Çünkü gelip geçici bir dünyadayız. Bu dünyada yaptıklarımızdan sonunda hesap vereceğiz." diye konuştu.
Tarihe karşı sorumlulukları olduğunu vurgulayan Özhaseki, şunları kaydetti:
"Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere genel merkezdeki tüm arkadaşlarımız ve aynı zamanda Anadolu'nun en ücra köşesindeki teşkilat mensubu kardeşlerimiz olarak, bizler dertli insanlarız. Bizim bir derdimiz var, bizim bir davamız var, bizim tarihe karşı sorumluluğumuz var, medeniyetimize karşı sorumluluğumuz var. Emin olun sadece particilik olsun, birileri mebus olsun, birileri başkan olsun diye bir derdin peşinde değiliz. Allah şahittir ki değiliz. Ama en azından bu ülkenin güçlü olması, insanımızın daha müreffeh bir vaziyette yaşaması ve bulunduğu ortamda, gücüyle etrafına ışık saçan, düşmanlarına korku salan ama dostlarının da güven içerisinde 'hele ki Türkiye var' diyebilecekleri bir ülke olmak gibi bir derdimiz var. Bunun içindir ki gece gündüz demeden uğraşıyoruz."
“Terörü de bitirdik elhamdülillah”
Özhaseki, 2015 yılında yaptıkları anketlerde, Türkiye'nin en büyük sorununun terör çıktığını anımsatarak, "Şimdi anketler yaptırıyoruz en sonlarda terör geliyor. Yüzde 1-2'lerde seyrediyor terör dediğimiz mesele. Terörü de bitirdik elhamdülillah. Çukur kazıp öz yönetim ilan ediyorlardı. Öz yönetim gibi çirkin laflar ediyorlardı. Onu da bitirdik çok şükür." diye kaydetti.
Salgın döneminde bile başarıdan başarıya koştuklarının altını çizen Özhaseki, bütün dünyanın, KKTC'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'ne diyecek' diye gözüne baktığını ifade etti.
"Millet İttifakı bir yıkım ekibidir"
Özhaseki, muhalefete yönelik de eleştirilerde bulunarak, bu ekibin iş yapma ekibi değil, yıkım ekibi olduğunu savundu ve sözlerine şöyle devam etti:
"Her daldan bir çiçek alınarak ülkeyi bölmeye çalışanlarla, sözde ‘milliyetçiyim' diyenlerle, kendi içindeki aşırı sol uçlarla iktidar olmuş bir partiden ve sonucundan Allah bu ülkeyi korusun, diye dua ediyorum. Millet İttifakı bir yıkım ekibidir. Onların en önemli marifetleri algı operasyonu. Yani bir şey olmadığı halde olmuş gibi göstermek. Yapılmadığı halde yapılmış gibi göstermek. Bunun aslı yalan demektir, iftira demektir. Yalan ve iftirada da sınır tanımıyorlar. Allah bunlara insaf versin. Bu ülkeyi sevme duygusu versin. Yerli ve milli olmak gibi çok önemli büyük bir hasleti, Allah bunlara da nasip etsin. 'Kuvayı Milliye ruhu, Atatürk' falan diyorlar ya, asıl bunlara Allah bu duyguları versin, diye dua edelim. Biz bir taraftan bunlarla mücadele edeceğiz, bir taraftan önümüze bakacağız, doğru işleri yapmaya devam edeceğiz."



Özhaseki buradaki esnafla da bayramlaştıktan sonra Yeşilhisar ilçesine geçti.
“Kılıçdaroğlu, gözlerini kırpmadan yalan söylüyor”
Yeşilhisar ilçesinde partililerle bayramlaşan Özhaseki, FETÖ'nün 2010'lu yıllarda yaptığı operasyonlardan bahsetti.
Özhaseki, FETÖ'nün o yıllarda bütün partilere operasyon çektiğini hatırlatarak, "Deniz Baykal'a da bir operasyon çektiler, bir kenara aldılar. Ne istiyorlardı Deniz Baykal'dan? Amerika şunu istiyordu? Bu adam yerli bir adam, sosyal demokrat bir adam, solcu bir adam, ayrı bir şey ama yerli bir adam. Yerli olmak önemli bir şey. Milli bir adam. Devlet adamlığı karakteri de vardı. Onu çektiler. Yerine kimi getirdiler? Kılıçdaroğlu'nu. Nasıl birisi? Her şeye müsait birisi. Allah selamet versin. Kendisi gözlerini kırpmadan yalan söylüyor." diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum