Özhaseki,Özhaseki, İmamoğlu'na yüklendi: "Millet sellerde perişanken tatil yapamazsın"

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki, Esenyurt’taki Sel Felaketinde Tatil Yapan İBB Başkanı İmamoğlu’na Tepki Gösterdi. Özhaseki, “Millet sellerde perişanken tatil yapamazsın. Belediye başkanı isen rahatından taviz vereceksin” dedi.

    Özhaseki,Özhaseki, İmamoğlu'na yüklendi: "Millet sellerde perişanken tatil yapamazsın"
    04 Ağustos 2022 - 14:49
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki,  Esenyurt’taki sel felaketi sırasında tatil yapan CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sert eleştirdi. Özhaseki, “Millet yollarda, sellerde perişan iken sen tatil yapamazsın. Belediye başkanı isen rahatından taviz vereceksin.” dedi.

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Uşak'ta Yerel Yönetimler İstişare Toplantısına katıldı. Özhaseki, AK Parti olarak hem yerelde hem de genelde hizmet ve eser siyaseti izlediklerini, 20 yıllık iktidarları döneminde birçok iş ve eser yaptıklarını söyledi.
    “20 yılda ortaya koyduğumuz eserlerle iftihar ediyoruz”

    Özhaseki; konuşmasını şöyle sürdürdü:

    “4 seçimdir yerelde insanlar bizi niye destekliyor? Genelde hala niye bizi birinci parti yapıyorlar? Cevabı çok basit ama yapması da bir o kadar zor. Milletin temsilcisi olacaksınız, onlar gibi düşüneceksiniz, onlar gibi yaşayacaksınız, onların değerlerine sahip olacaksınız ve saygılı olacaksınız. Bunu yapmacık, laf olsun diye değil; içinizden gelerek yapacaksınız. Laf olsun diye ‘helalleşelim’ deyip yalan üstüne yalan söyleyerek gezmeyeceksiniz, böyle yaparsanız hiç inandırıcılığınız olmaz. Gerçekçi olacaksınız. 

    Çok şükür bizler milletimiz içinden birer parçayız, onların değerlerini taşıyoruz ve temsilciliğini yapıyoruz. Çok çalışıyoruz, hizmet ediyoruz ve eser bırakıyoruz. Her bir alanda 20 yılda ortaya koyduğumuz eserlerle iftihar ediyoruz. CHP’li belediyeler gibi algı peşinde değiliz. CHP’li belediyeler gibi ajanslara trilyonlar aktarmıyoruz. Bizim arkadaşlarımız gerçekten çalışkan. Hizmet ediyorlar ve eser ortaya koyuyorlar. Milletimiz de bunu fark ediyor. Onun içindir ki 20 yıldır hem yerelde hem genelde birinci parti yapıyor.”
    Türkiye'de şu anda 1391 belediyeden 806'sının AK Parti'de olduğuna işaret eden Özhaseki, “229 belediye bizim Cumhur İttifakı'nda kol kola geldiğimiz Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımızda. Yani 1391 belediyenin 1035'ine Cumhur İttifakı olarak bizler hakimiz ve milletimize hizmete devam ediyoruz. Nüfusun da ilçeler bazında baktığımız zaman yüzde 75'ine bizler hizmet ediyoruz.” diye konuştu.

    "Başarılı olmak için; iyi niyetli olmak, çalışmak ve tevazu sahibi olmak gerek"

    Başarılı olmanın sırrını açıklayan Özhaseki, “Birincisi her işte iyi niyettir. İkincisi çalışmak, gece gündüz, tatil yapmadan çalışmak. Hele hele şehirde bir sıkıntı olduğunda kayak yapmamak, balıkçıda keyif yapmamak. ‘Bodrum'da tatil bana yakışıyor' gibi şortla resim vermemek. Gece gündüz demeden deli gibi çalışmak. 'Yok, efendim ben tatilimi bırakamam, benim çocuklarıma karşı da sorumluluğum var.' diyorsan o zaman bu işi yapma kardeşim.  Al eşini yanına, git tatil beldelerini gez, gece gündüz keyfine bak. Millet yollarda, sellerde perişan iken sen tatil yapamazsın. Belediye başkanı isen rahatından taviz vereceksin. Son olarak da tevazuyu elden bırakmayacaksın.” değerlendirmesinde bulundu.

    “İnsanlığa hizmet, mahkukata şefkat ve tevazu bizim ana ilkelerimiz” diyen Özhaseki, “İnsanlar derdiyle size gelmişse, Allah sizi onun derdini çözmek için memur etmiştir. Haksız şeyler isteyenler olabilir, ama niye olmadığını anlatacağız. Kimseye tepeden bakmayacağız ve bizler bu sayede belediyecilikte birinci parti olmaya devam ediyoruz.” dedi.
    Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı"na AK Parti Uşak Milletvekilleri, Ağrı, Bitlis, Düzce, Isparta, Rize ve Yalova belediye başkanları ile Uşak teşkilat mensupları katıldı.

    HABER: AYAKLIGASTE.COM
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum