ÖZHASEKİ İKİ BAKANLA KAYSERİ İÇİN GÖRÜŞTÜ

    AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri ile ilgili konularda görüşmek üzere Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti.

    ÖZHASEKİ İKİ BAKANLA KAYSERİ İÇİN GÖRÜŞTÜ
    03 Haziran 2021 - 15:46


    Günün erken saatlerinde Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile görüşen Özhaseki, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Sayın Bakanımıza Kayserimize göstermiş oldukları yakın ilgi ve destekleri için şehrimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

    Özhaseki sonrasında, önceki gün sorunlarını ve taleplerini dinlediği Kayserili Ziraat Oda Başkanları’nı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile buluşturdu.
    Özhaseki, dün AK Parti Genel Merkezi’nde Kayseri Ziraat Odası İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdülkadir Güneş ve beraberindeki Akkışla, İncesu, Sarıoğlan, Sarız, Yahyalı ve Yeşilhisar Ziraat Oda Başkanları ile bir araya geldi.

    Özhaseki toplantıda kuraklıktan etkilenen çiftçilerin durumlarını, tarımsal sulamada kullanılan elektrik sorunlarını ve çiftçinin elinde kalan elmalarla ilgili taleplerini dinledi. Bu talepler doğrultusunda neler yapabileceklerinin tartışıldığı toplantı sonrası Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi arayıp randevu alan Özhaseki, Ziraat Oda Başkanlarını; Tarım ve Orman Bakanı ile buluşturdu.


    Kayserili çiftçilerin durumlarını Bakan Pakdemirli’ye direkt olarak iletme imkânı bulan Ziraat Oda Başkanları, kendileriyle ilgilenen Bakan Pakdemirli’ye ve sorunların çözümü için vakit kaybetmeden bu görüşmeyi sağlayan Özhaseki’ye teşekkürlerini sundular.

    Ayrıca Özhaseki, geçtiğimiz günlerde çiftçilerin ellerinde kalan patates ve soğanların AK Partili Belediyeler ve akabinde devlet tarafından satın alınıp vatandaşlara dağıtılmasından doğan memnuniyet sebebiyle çok mutlu olduklarını ifade etti.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum