• Reklam
Reklam
Reklam

ÖZHASEKİ AKSARAY'DA YATIRIM VE PROJELERİ İNCELEDİ

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Muhalefetimize Allah izan versin. En azında milli menfaatlerimiz doğrultusunda dik durmayı nasip etsin.” dedi.

ÖZHASEKİ AKSARAY'DA YATIRIM VE PROJELERİ İNCELEDİ
18 Haziran 2021 - 16:35
Bir dizi inceleme ve programa katılmak üzere Aksaray’a gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ilk olarak AK Parti Aksaray İl Başkanlığı’nı, Aksaray Valiliği’ni ve Aksaray Belediyesi’ni ziyaret ederek programlarına başladı.

Daha sonra Özhaseki, Aksaray Belediyesi’nin yapmış olduğu Gençlik ve Bilim Merkezi’nin açılışına katıldı. Özhaseki, Nakkaş - Hasas Kadın Aktivite Merkezi’ni, Cumhuriyet, Yunus Emre Mahalleleri Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve Aksaray esnafıyla da selamlaşıp hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.
“Tarihe onlar yalanlarıyla, iftiralarıyla geçecek”

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı’nda açıklamada bulunan Özhaseki, “Muhalefetimize de Allah izan versin, insaf versin. En azında milli çıkarlar ve milli menfaatlerimiz doğrultusunda dik durmayı nasip etsin. Türkiye´de yapılan büyük projelere, bu CHP ne demiş bir araştırdık. GAP yapılmış, söylenmedik söz bırakmamışlar. Keban Barajı yapıldığında kurbağalara göl yapıyorlar diyor bizim sol kafa. Boğaz köprüsü yapıldığında bu köprü yıkılır, buradan zenginler geçer, dediler. Marmaray yapılmış, tünellere su dolar, depremi tetikler diyorlar. Aynısını Kanal İstanbul için söylüyorlar. 20 metre eşiliyor kanal yapılıyor, birçok faydası var. 200’den fazla bilim insanı çalışmış, ortaya bir rapor koymuş. Bununla ilgili diyorlar ki; depremi tetikler. Deprem yerin 15 kilometre altında, 20 metre dediğimiz şey de bir evin bodrum katını eşmek gibi bir şey. Nasıl olacak da depremi tetikleyecek, anlaşılır gibi değil. Biz çalışmaya, proje yapmaya devam edeceğiz. Tarihe onlar bu yalanlarıyla, iftiralarıyla geçecek. Bizim ekibimiz de hem yerelde hem genelde hizmetleriyle geçecek." diye konuştu. 

“Onların yaptığının çok daha fazlasını bizim belde ve ilçe belediyelerimiz bile yapıyor”
Özhaseki, CHP’li İstanbul ve Ankara Belediyeleri’nin yaptıklarının çok daha fazlasını kendi ilçe ve belde belediyelerinin yaptığını söyledi ve ekledi:

“Bazı partilerin özellikle Ankara ve İstanbul seçimlerinden sonra kendilerine bir özgüven patlaması geldi. Hizmet yerine algı belediyeciliğine devam ediyorlar. Birebir takip ediyorum, daha taş üstüne taş koymadılar. Bilen varsa söylesin biz de öğrenelim ama yok. Bazen bir şeyler söylüyorlar, tablet dağıttık, internet sağladık diye. Onların dağıttığının, yaptığının çok daha fazlasını bizim belde ve ilçe belediyelerimiz bile yapıyor. Büyükşehir belediyeleri o şehrin kronikleşen devasa işlerini yaparlar. Baktığımız zaman büyük bir projelerine de şahit değiliz.”

“Durmadan yaptıkları bir iş var, algı”

Özhaseki, CHP Belediyeleri’nin sürekli algı peşinde olduğuna değinirken şunları söyledi:
“Durmadan yaptıkları bir iş var, algı. Kendileri Ankara ve İstanbul’da dediler ki 'kaynağa ne gerek var. Bu belediyelerin bütçeleri, buralara yeter de artar.” dediler. Ama sonra sürekli borçlanma talep ettiler. İstanbul’da 25 sene AK Partili belediyeler vardı. Daha öncesinde Fazilet, Refah Partili belediyeler vardı. 25 yıldaki borçlanma 23 milyar. Bu idare 2 yıldır var 20 milyara yakın borçlanma var. Ankara’da da durum aynı.”

“Aksaray´ın en temel problemlerine çözüm üretiliyor”

Aksaray’ın temel problemlerinin birer birer çözüldüğünü söyleyen Özhaseki, “Yapılan projeleri takip ediyorum. Aksaray´ın en temel problemlerine çözüm üretiliyor. Bu tür hizmetler gözle görünmez. Vatandaş çöpünü atar, sonrasını düşünmez. Dışarıya attığımız atık su ve çöp bir müddet sonra doğru bir şekilde bertaraf edilmezse bela olarak karşımıza çıkar. Şimdi İstanbul´da denizlerin hali gibi, daha önce çöp dağlarının patladığı gibi. Bu temel işlerin gözle görünmeyen, prim getirmeyen, vatandaşın görüp de alkışlamadığı bu işlerin belediyecilikte yapılması gereken en temel işler olduğunun altını çizelim." dedi.
“AK Parti her alanda hepsinden başarılı”
Ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyleyen Özhaseki, "Birçok hizmeti yapmaya gayret ediyoruz. Geriye doğru bakıldığında özellikle koalisyon hükümetlerini hatırlarız. Onların hükümet etme anlayışına bakıldığında, AK Parti'nin Allah'a hamdolsun her alanda hepsinden başarılı olduğunu görürüz. Ulaşımda başarılı mıyız? Allah'a hamdolsun herkes tasdik ediyor, başarılıyız. Sağlık da başarılı mıyız? Tartışma bile kabul etmez. Bizler hastane kuyruklarında saatlerce bekleyen, ilaç alabilmek için de ikinci bir kuyruğa giren nesiliz. Hükümet etme noktasında aklınıza gelebilecek her alanda çok şükür başarılıyız." diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum