ÖZEL MAYA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ'NDE MUAYENE ÜCRETSİZ!

    Kayseri'de yaklaşık 10 yıldır hizmet veren ve kalitesiyle ve güçlü kadrosuyla Kayserililerin tercih ettiği sağlık kuruluşlarının başında gelen Maya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde muayene ücretsiz olduğu bildirildi

    ÖZEL MAYA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ'NDE MUAYENE ÜCRETSİZ!
    30 Haziran 2022 - 15:22 - Güncelleme: 30 Haziran 2022 - 15:24
    Kayseri'de yaklaşık 10 yıldır hizmet veren ve kalitesiyle ve güçlü kadrosuyla Kayserililerin tercih ettiği sağlık kuruluşlarının başında gelen Maya  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde muayene ücretsiz olduğu açıklandı 



    Evet yanlış duymadınız özel hastanesi diş muayene hizmeti ücretsiz olarak veriliyor. Konuya ilişkin açıklama ise hastane başhekimi ve tecrübeli diş doktoru Duran Tekin'den geldi.



    Başhekim Duran Tekin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 
    "2013 yılından itibaren faaliyet gösteren Özel Kayseri MayaDiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz, haftanın 7 günü 08:30 - 23:00 saatleri arasında hizmet vermekte olup, muayenelerimiz mesai saatleri arasında ücretsizdir. Yenilenen misyon ve vizyonumuzla, kaliteli hizmet anlayışımızla her zaman yanınızdayız." dedi. 



    Maya Diş Ağız ve Sağlığı Merkezi'nin 2013 yılından itibaren deneyim ve bilgi birikimi güçlü uzman kadrosu ile Kayseri halkına hizmet vermeye devam ettiiklerini söyleyen Başhekim  Duran Tekin, şöyle devam etti:

    "Merkezimiz 2013 yılından itibaren deneyim ve bilgi birikimi ile güçlü uzman kadrosu, gelişmiş teknolojik alt yapısıyla alanında donanımlı, sürekli gelişime açık kurumsal bir kuruluştur. Ayrıca konum olarak Kayserinin merkezindedir. Kayseri havalimanı ile merkezimiz arası 5,9 km (11 dk) dir. Şehir içi otobüslerinin son durağında olup, tramvay geçidi üzerindedir." dedi.

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum