• Reklam
Reklam
Reklam

(ÖZEL HABER ) KAYSERİLİ KADININ DİKKAT ÇEKEN 'MİSAFİR ODASI' PAYLAŞIMI!

Kayseri de yaşayan 2 çocuk annesi. Özel bir şirkette çalışan hilal KANLIOGLU sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Kayseri'de kalıplaşmış bir kültür haline gelen konuya parmak bastı. Hilal Kanlıoğlu Kayseri'de yıllardır bir gelenek haline gelen 'Misafir Odası' anlayışının pandemi ile birlikte değiştiğini, pandemi döneminde misafir gelmediği için bu özel odanın artık aile halkı tarafından kullanıma açıldığına dikkati çeken paylaşım yaptı.

(ÖZEL HABER ) KAYSERİLİ KADININ DİKKAT ÇEKEN 'MİSAFİR ODASI' PAYLAŞIMI!
22 Mayıs 2021 - 15:27 - Güncelleme: 22 Mayıs 2021 - 21:53
KAYSERİLİ KADININ  DİKKAT ÇEKEN 'MİSAFİR ODASI' PAYLAŞIMI!
PANDEMİ İLE BİRLİKTE 'MİSAFİR ODASI'  AİLE İÇİ KULLANIMA AÇILDI!..

Kayseri de yaşayan 2 çocuk annesi. Özel bir şirkette çalışan hilal KANLIOGLU  sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Kayseri'de kalıplaşmış  bir kültür haline gelen konuya parmak bastı.    Hilal Kanlıoğlu Kayseri'de yıllardır bir  gelenek haline gelen 'Misafir Odası' anlayışına espriyle karışık bir yaklaşımda bulundu. 

Hilal Kanlıoğlu, Kayseri'de genellikle evlerin en büyük salonu ve en gösterişli mobilyalarla donatılan genelde de misarfir için ayrılan misafir odası ile ilgili  dikkatç eken bir paylaşım yaptı.

Hilal Kanlıoğlu, pandeminin aslında Kayseri'de ki 'Misafir odrası' anlayışına yeni bir düzenleme getirdiğini, pandemi döneminde misafir odalarının pek kullanılmadığı için  artık ev halkı tarafından genel kullanıma açıldığına dikkatç ekti. 

İşte Kayserili Hilal Kanlıoğlu'nun  dikkat çeken paylaşımı: 

"Burası misafir odası. Salon.
Hani haftada en az 2 kez misafir ağırlanan. En çok temizlenen  en çok özenilen. Misafir dışı kullanıma kapalı olan. Genelde evlerin en büyük metrekareli  odası. 
(Gelme ihtimali olan misafirin bile odası var. Böyle harika milletiz ????)
Pandemi nin bence en büyük yaptığı iyilik. 'Biz eşyaya değil eşya bize hizmet etsin' ; Mantığına hakim olmak... Misafirlik yemek takımlarının, fincan takımlarının; günlük kullanıma açıldığı gibi. Pandemi ile birlikte  evin en özel odasının oyun alanına dönmüş olması çok güzel" 

Haber: Mustafa Duran
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum