• Reklam
Reklam
Reklam

ÖZBEKOĞLU CAM BALKON YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL ÖZBEK'TEN DİKKAT ÇEKEN UYARI!

Özbekoğlu Cam Balkon Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özbek, cam balkon ve duşakabin sektörünün Kayseri'de son dönemli önemli bir ivme kazandığını söyledi.

ÖZBEKOĞLU CAM BALKON YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL ÖZBEK'TEN DİKKAT ÇEKEN UYARI!
14 Ağustos 2022 - 10:07 - Güncelleme: 14 Ağustos 2022 - 15:04

Özbekoğlu Cam Balkon Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özbek, cam balkon sektörünün Kayseri'de son dönemli önemli bir ivme kazandığını söyledi. 



Sektörün zor ve hassas bir sökter olduğunu bu yüzden vatandaşların cam balkon ve duşakabin ile ilgili işlyerini ehil firmalara yaptırmaları gerekçitiğni söyleyen İsmail Özbek şöyle devam etti:



"Özellikle ustaların ehil olmayanlarına asla iş vermeyin. Eli matkap tutan çırak kalfa gibi insanların hemen işi öğrendim diye kendilerine ait yer açmaları kaliteyi de düşürmekte. Bu nedenle bu tür amatör firmalara iş yaptırmasınlar. Garantisi ve sözleşmesi olmayan firmalara asla iş yaptırmasınlar. Çünkü ilerleyen zamanlarda karşı müşteri mağdur oluyor. Tüketici hakem heyetine gidemiyor hakkını arayamıyor." dedi.



MERDİVEN ALTI ÜRETİME DİKKAT

İsmail  Özbek  Cam balkon ve duşakabin yaptıracak vatandaşların özellikle vergiye tabi olmayan ve merdiven altı tabir edilen firmalara asla iş yaptırmalaları gerektiğini söyledi.



 Sektörün önde gelen isimlerinden İsmail Özbek, "Bu tür firmaların giderleri düşük oludğu için piyasaya göre düşük fiyat veriyor ancak müşteri bu tür yerlere iş yaptırınce daha sonra muhatap bulamıyor." dedi. 
Özbek, "Cam balkon işi malesef vurkaç işi olmuş işi teslim ediyorlar sonrasında muhatap bulunamıyor.  Vatandaşlarımız özellikle müşteriye karşı güler yüz ikna kabiliyeti yüksek. sorun olunca çözüm yolu bulan müşteri azarlamayan firmaları tercih etsinler.  " diye konuştu.
 

ÖZBEKOĞLU CAM BALKON KALİTE BİZİM ÇOK ÖNEMLİ
"Kaliteyi Özbekoğlu'nda yaşayın"

Müşteri memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen İsmail Özbek, "Kaliteyi Özbekoğlu'nda yaşayın' bizim önemli bir düsturumuzdur. Kalite zerafet estetik şıklık önceliğimiz müşteri memnuniyeti her zaman bizim için birinci planda" dedi. 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Bekir Yağız
    1 yıl önce
    Çok doğru konuşmuş. Ben daha önce cam balkon yaptırdım ama yaptırmaz olaydım. Pişman oldum. Keşke siz çıksaydınız karşıma.
  • Bekir Yağız
    1 yıl önce
    Çok doğru konuşmuş. Ben daha önce cam balkon yaptırdım ama yaptırmaz olaydım. Pişman oldum. Keşke siz çıksaydınız karşıma.
  • Sedat tunc
    1 yıl önce
    Özbekoglu cam balkon çok temiz ve müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmaktadır teknik serviste gününden gününe her işleri yaptirir İsmail Özbek Kayseri'de birinci sınıfta gelir
  • Bilal Özbek
    1 yıl önce
    Özbekoğlu cam balkon firma sahibi İsmail Özbek'e çok teşekkür ederiz.Bu konuda bizi bilgilendirdi.Maalesef cam balkon işini ehil ustalara vermessen çok sıkıntı yaşarsın.Müşteri memnuniyeti çok önemli.Özbekoğlu cam balkondan çok memnunuz. Halkımıza tavsiye ederim. Kaliteyi özbekoğlu cam balkonda yaşayın.