OSB BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN: DEVLETİMİZİN EMRİNDEYİZ!

    Kayseri OSB Başkanı Nursaçan, Muğla ve Antalya’daki yangın söndürme çalışmalarını tamamlayarak ilimize dönen Koca Yusuf’u karşıladı ve afetlere karşı her zaman hazır olduklarını belirtti.

    OSB BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN: DEVLETİMİZİN EMRİNDEYİZ!
    14 Ağustos 2021 - 15:32
    “DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ”

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin ve ülkemizin en kapsamlı itfaiye araçlarından olan Koca Yusuf, Koca Yürekli itfaiyecilerimizle birlikte Muğla ve Antalya’daki yangınları söndürme görevini tamamlayarak Kayseri’ye geldi. Koca Yusuf ve ekipleri Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan karşıladı. Koca Yusuf ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan da OSB İtfaiyesi’ne gelerek Başkan Nursaçan’a destekleri nedeniyle teşekkür etti. 



    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Teşkilatında bulunan ve 24 ton su kapasitesiyle sadece Kayseri’nin değil ülkemizin en etkili itfaiye araçlarından birisi olan Koca Yusuf, ilk olarak Muğla’nın Fethiye ilçesi-Karşıyaka Mahallesi’nde, ardından Seydikemer ilçesinde ve daha sonra Milas ilçesindeki termik santralde yangın söndürme çalışmalarına katıldı. En son Antalya’da görev alan Koca Yusuf ve kahraman itfaiyecilerimizi Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan karşıladı. Kayseri OSB İtfaiyesi önünde yapılan karşılama törenine yangın söndürme ekipleri ile birlikte Muğla ve Antalya’ya giden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan da katıldı. Kızılkan, Başkan Nursaçan’a çok büyük bir afet yaşayan yangın bölgesine verdikleri destekler nedeniyle teşekkür etti. Başkan Nursaçan da, itfaiye ekiplerine ve yangınlardan etkilenen milletimize geçmiş olsun dileklerini ileterek, bu önemli görevi üstlenen tüm kahramanları tebrik etti. 



    “YANGINLARLA ÇANAKKALE RUHU İLE MÜCADELE EDİLDİ”

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Metin Kızılkan, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’a yangın söndürme çalışmalarına katıldıkları bölgeler ve yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Yangınlara adeta Çanakkale ruhu ile müdahale edildiğini ve bölgede fedakarca çalışıldığını vurgulayan Kızılkan, Muğla ve Antalya’da verilen görevleri başarı ile yerine getirdiklerini söyledi.  

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da tüm itfaiyecileri tebrik etti ve yangınlarda etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti. Karadeniz’i vuran sellerde can veren vatandaşlarımıza rahmet, selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Nursaçan, Kayseri Organize Sanayi’deki tüm sanayicilerimizden aldıkları güçle zor durumda olan tüm vatandaşlarımızın yanında olacaklarını belirtti. Başkan Nursaçan, “Her zaman ve her koşulda devletimizin ve milletimizin emrindeyiz” diye konuştu.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum