Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi Ortantring takımı Türkiye Şampiyonası için Balıkesir'de

    Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi Oryantring takımı Türkiye Şampiyonası için 6 kişilik sporcu ile Balıkesir'e gitti.

    Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi Ortantring takımı Türkiye Şampiyonası için Balıkesir'de
    16 Nisan 2022 - 08:56 - Güncelleme: 16 Nisan 2022 - 10:26
    Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi Oryantring takımı Türkiye Şampiyonası için 6 kişilik sporcu ile Balıkesir'e gitti. 

    Türkiye Oryantiring Şampiyonası, Balıkesir’de yapılacak

    Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından  düzenlenen  Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yarışları 16-17 Nisan tarihleri arasınd aBalıkesir'de yapılacak. 

    Balıkesir''in Havran İlçesinde gerekleştirilen şampiyonaya Türkiye'nin 26 farklı ilinden 60 kulüp ve yaklaşık 600  sporcu katılıyor. Sporcular Havran ilçesinin doğal güzellikleri  arasında kıyasıya mücadele edecek.

     Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi şampiyonada iddialı  

    Balıkesir'de yapılacak Oryantrink Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi temsil edecek. Kahramanmaraş'ta düzenlenen grup maçlarında başarılı bir performans ortaya koyarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi sporcuları Balıkesir'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda da oldukça ididalı.

    Sami Yangın Anadolu Lisesi de 2 takımla katılıyor...

    Türkiye Şampiyonasına  Kayseri'den ayrıca Sami Yangın Anadolu Lisesi de iki takımla katılıyor. Beden Eğitimi Öğretmeni Türkan Fidan yönetimindeki Sami Yangın Anadolu Lisesi oryantring takımı da şampiyonanın iddialı ekiplerinden 

    Kafile dün akşam okuldan uğurlandı.

    Bugün ve yarın olmak üzere 2 gün sürecek olan Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Nuh Mehmet Baldöktü Anodulu Lisesi Oryantrik takımı dün akşam okulda toplanarak Balıkesir'e hareket etti. Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Yaşar'ın  başkanlığını yaptığı kafilede ise Beden Eğitim Öğretmeni Sultan Duran ve sporcuları; Mert Ünsal,Mustafa Sarı,Mustafa Özülkü ,yılmaz Özçelik,Mahmut Tamer ,Rümeysa Karabulut bulunuyor. Kafilede ayrıca okul beden eğitimi öğretmenlerinden Özgür Öztürk'te de yer alıyor. 

    Kafileyi uğurlamaya gelen okul müdürü Adnan Dinç te sporcularına başarılar diledi. 



    Haber: AYAKLIGASTE.COM 
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum