• Reklam

Nevra Serezli'yi sahnelere döndüren "Ağaçlar Ayakta Ölür" Türkiye turnesinde

Türk tiyatrosunun efsane oyuncusu Nevra Serezli’yi 11 sene sonra sahneyle buluşturan “Ağaçlar Ayakta Ölür”, Nisan ve Mayıs ayı boyunca Türkiye turnesine çıkıyor.

Nevra Serezli'yi sahnelere döndüren "Ağaçlar Ayakta Ölür" Türkiye turnesinde
11 Nisan 2023 - 12:50
Duygusal hikayesiyle ve usta oyuncuların unutulmaz performanslarıyla seyircinin beğenisini kazanan oyunun biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı online etkinlik biletleme platformu Biletinial’da.

BASIN BÜLTENİ – 11.04.2023 İspanyol yazar, şair Alejandro Casona’nın dünya klasikleri arasında yer alan eserinden Nedim Saban tarafından tiyatroya uyarlanan duygusal komedi "Ağaçlar Ayakta Ölür", Türkiye turnesinde seyirciyle buluşuyor. Tiyatrokare tarafından sahnelenen ve Türk tiyatrosunun usta oyuncularından Nevra Serezli’yi tam 11 sene sonra sahnelere döndüren oyunun biletleri, Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür ve sanat platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Nevra Serezli’nin yüreği torun özlemiyle dolu büyükanne rolüyle izleyenleri büyülediği ve yedi prestijli ödüle layık görüldüğü oyunda usta oyuncuya Nuri Gökaşan, Meral Asiltürk, Önder Atakanlı, Selver Çavuş, Hakan Dönertaşlı ve Meltem Özlevent eşlik ediyor. Oyunun sahne tasarımı Cihan Aşar, kostüm tasarımı Sadık Kızılağaç, ışık tasarımı ise İsmail Sağır imzasını taşıyor.

İyilik ve sevgi kavramında yoğunlaşan oyun, dağılan aileyi bir araya getirmek için büyük bir risk alan bir adamın karısına yapmaya çalıştığı iyiliği anlatıyor. Oyun, Nisan ve Mayıs ayı boyunca Türkiye’nin farklı şehirlerinde perde açacak. Oyunun tarihleri şöyle; 16 Nisan’da Konya Devlet Tiyatrosu, 18 Nisan’da Kütahya Dinari Kültür Merkezi, 25 Nisan’da Trabzon KTÜ Atatürk Kültür Merkezi, 26 Nisan’da Ordu Kültür Sanat Merkezi, 27 ve 28 Nisan’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi, 29 Nisan’da Sinop Kültür Merkezi, 2 Mayıs’ta Karabük Leyla Dizdar Kültür Merkezi, 3 Mayıs’ta Zonguldak Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi, 6 Mayıs’ta House of Performance, 7 Mayıs’ta Trump Sahne, 9 Mayıs’ta Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi ve 1 Haziran’da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi.

Bilgi için:
[email protected]

 

Biletinial Hakkında biletinial.com 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yeniklikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinia.com, Türkiye genelinde 80 ilde ve KKTC’de faaliyet göstermektedir. 250 sinema, 1.200 salon ve 130.000’den fazla koltuk kapasitesiyle  hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum