• Reklam
Reklam
Reklam

Murat Boz, Yemek Hazır için "Deneyin vazgeçemeyeceksiniz" diyor

Sadece iki dakikada çorbasından etli yemeğine, pilavından hoşafına kadar çeşit çeşit yemeklerden oluşan mükellef bir sofra kurmak Yayla Yemek Hazır ile mümkün…

Murat Boz, Yemek Hazır için "Deneyin vazgeçemeyeceksiniz" diyor
08 Nisan 2022 - 10:35
Katkısız, koruyucusuz, ev yemeği tadında Yemek Hazır ürünleri, ister evde ister dışarıda olsun herkese lezzetli ve sağlıklı öğünler sunuyor. Yayla Yemek Hazır’ın Murat Boz’un yer aldığı yeni reklam filminde de hayatı kolaylaştıran bu yönü vurgulanıyor. Ansızın gelen misafirler karşısında yemeği nasıl yetiştireceğim diye düşünen annelerin imdadına Murat Boz ve Yayla Yemek Hazır yetişiyor.  

Yayla Agro Gıda, yenilikçi ürün serisi Yemek Hazır’ı, Murat Boz’un yer aldığı eğlenceli reklam filmleri ile tanıtmaya devam ediyor. Murat Boz, yeni yayınlanan reklam filminde, son dakika gelen misafirlerine ikram edeceği yemekleri nasıl yetiştireceği konusunda telaşlanan annelere, “Yemek Hazır” diyerek rahat bir nefes almalarını sağlıyor. Çorbadan pilakilere, etli nohut yemeğinden pirinç pilavı ve pilavların vazgeçilmez eşlikçisi hoşafa kadar lezzetli yemeklerle donatılan sofra, misafirlerden de tam not alıyor. Filmde, Yayla Yemek Hazır gibi katkısız haşlanmış bakliyat ürünlerinin de yemek hazırlamayı kolaylaştırdığına vurgu yapılıyor. Murat Boz, reklam filminde Yayla Yemek Hazır için “Deneyin vazgeçemeyeceksiniz” diyor.

İki dakikada hazırlanabilen sağlıklı Yemek Hazır ürünlerinin yeni reklam filmi, daha önceki filmlerde olduğu gibi Çözüm imzası taşıyor. Filmlerin yapımcılığını Organic Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü yer alıyor.

Yayla Yemek Hazır; zamansızlıktan yakınan çalışan kadın ve erkekler, tek başına yaşayanlar, öğrenciler, okuldan eve geldiğinde karnı acıkanlar, yemek yaparken pratik ürünlerle hem zamandan kazanmak hem de sofralarını zenginleştirmek isteyenler, gittiği her yerde ev yemeğinin tadını özleyenler, kısacası sağlıklı, lezzetli ve pratik öğünler arayan herkese sesleniyor. Yayla Yemek Hazır serisinde; çorbalar, bulgur ve pirinç pilavları, pilakiler, etli kuru fasulye ve nohut yemekleri, hoşaflar gibi ev yemeği tadında onlarca çeşit yer alıyor. Sadece 2 dakikada ısıtarak afiyetle tüketilebiliyor.

BPA’sız özel ambalajlarda sunulan Yemek Hazır ürünlerine, zincir marketlerin yanı sıra online alışveriş platformları ve www.yaylabakliyat.com sitesinden de kolayca ulaşmak mümkün…   

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum