• Reklam

Minik Mete'nin hayali Kerem Aktürkoğlu gibi bir futbolcu olmak!

Henüz 10 yaşında olan ve 2 yıldır futbol okuluna giden Mete İçten, futbolu çok seviyor ve ilerde Kerem Aktürkoğlu gibi bir futbolcu olmak istiyor.

Minik Mete'nin hayali Kerem Aktürkoğlu gibi bir futbolcu olmak!
08 Mart 2023 - 10:32 - Güncelleme: 08 Mart 2023 - 10:47
Henüz 10 yaşında olan ve 2 yıldır futbol okuluna giden Mete İçten, futbolu çok seviyor ve ilerde  Kerem Aktürkoğlu gibi bir futbolcu olmak istiyor.

İlkokul 4. sınıf öğrencisi Mete İçten bir taraftan okuluna devam ederken bir taraftan da futbol oynuyor. Futbola olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Mete İçten, okulda da başarılı bir öğrenci. Ülfet Kızıklı İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi olan Kalip Mete İçten,  Okul saatleri dışında haftada 2 gün de futbol antrenmanlarına katılıyor. Kalip Mete İçten, geçen yıl Kayserispor Futbol Okulu'nda usta antrenörler denetiminde çalışmalara başladı. 



Bu yılda Galatasaray futbol okulunda futbol hayatını sürdüren Kalip Mete İçten, büyüyünce Galatasaray'ın şu anda yıldız oyuncularından olan 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu gibi bir futbolcu olmak istediğini söylüyor.

Mete'nin antrenörleri onun çok yetenekli ve çok çalışkan bir sporcu olduğunu sağ ve sol ayağını da çok güzel kullanabildiğini,  çalışmalarına devam etmesi durumunda önümüzdeki yıllarda iyi yerlere gelebileceği yönünde görüş bildiriyor. 

Haber: AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum