MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İL BAŞKANI ANDAN İNCETOPRAK'IN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

    Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan İncetoprak, Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

    MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İL BAŞKANI ANDAN İNCETOPRAK'IN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
    19 Eylül 2021 - 12:15
    İl Başkanı  Adnan İncetoprak’ın mesajı şu şekilde;
    Aziz Türk milleti hiçbir zaman esaret altına girmemiş, istiklal ve istikbal için kanının son damlasına kadar toprağını savunmuştur.
    Türk milleti, söz konusu vatan olduğunda  “Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz.” diyerek gencinden yaşlısına yekvücut olarak, bu topraklarda destan yazmıştır.
    Aziz milletimiz, şehit ve gazilerimizin değerini daima bilmiş, onları büyük bir sevgiyle ve takdirle yad etmiştir.
    Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimiz ve şehitlik mertebesine ulaşmış tüm vatan evlatlarına karşı yapılacak en anlamlı teşekkür, onların bizlere emaneti olan bu cennet vatanı korumak, milli birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden sahip çıkmak ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlemektir.
    Bugün ecdadımızdan aldığımız aynı ruhla ve aynı düsturla yolumuza devam ediyor,  istiklal ve istikbalimize yönelen tüm tehditlere karşı koyuyoruz. Şehit ve gazilerimizden aldığımız inanç ve kararlılıkla vatanımıza sahip çıkıyoruz.
    Bu toprakları bizlere vatan kılan şehitlerimizi ve hayatta olmayan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor; hayattaki gazilerimize sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyor ve şükranlarımı sunuyorum. 
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum