MHP'NİN REKOR KIRDIĞI SARIZ'A, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZDEMİR'DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

    14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde MHP'ye Kayseri'deki ilçeler arasında en fazla oyun çıktığı Sarız, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ve MHP''li vekil Baki Ersoy'u ağırladı. Ziyarette MHP İl Başkanı Ahmet Bağcovan'da hazır bulundu Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ziyaretten dolayı Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ve Baki Ersoy'a teşekkür etti.

    MHP'NİN REKOR KIRDIĞI SARIZ'A, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZDEMİR'DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
    26 Mayıs 2023 - 15:25 - Güncelleme: 26 Mayıs 2023 - 16:08
    Kayseri'de MHP'nin adeta nazar boncuğu olan ve  14 Mayıs'ta yapılan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde  MHP'ye Kayseri genelindeki ilçeler bazında  en fazla oyun çıktığı Sarız, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail  Özdemir ve MHP''li vekil Baki Ersoy'u ağırladı.  Ziyarette MHP İl Başkanı Ahmet Bağcovan'da hazır bulundu Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ziyaretten dolayı Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ve Baki Ersoy'a teşekkür etti. 



    SarızBelediye Başkanı Baki Bayrak ziyaretle ilgili teşekkür paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
    "14 Mayıs’ta gerçekleşen 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde MHP’yi birinci parti yapan Sarız'ımıza gelerek hemşerilerimize teşekkür ziyaretinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız İsmail Özdemir beyefendiye, MHP İl Başkanımız Ahmet Bağçovan beyefendiye ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Pınarbaşı Belediye Başkanımız Menduh Uzunluoğlu beyfendiye, Sarıoğlan Belediye Başkanımız Bekir Ayyildirim beyfendiye, Özvatan Belediye Başkanımız Halit Demir beyfendiye, KAÇEP Başkanlarımıza ve Ülkü Ocakları Başkanlarımıza teşekkür ederiz."

    Öteyandan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ta Sarız Belediye Başaknı Baki Bayrak'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. 



    Başkan Baki Bayrak Memduh Büyükkılıç'a da ziyaretinden dolayı teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:

    "Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç, Sarız Belediye Başkanımız Baki Bayrak'ı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi geçen ziyarette Başkanlarımız ilçemize yapılacak olan hizmetlerle alakalı istişarelerde bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz."

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 


     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum