• Reklam

MHP'Lİ ÖZMEN'DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

MHP'li Bünyan Eski Belediye Başkanı ve KAYTİD (Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özmen 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle basın açıklaması yaptı. Özmen, muhtarların, ülkemizde demokrasinin temel taşlarından birisi olduğunu ve devletle vatandaş arasında köprü vazifesi gördüklerini söyledi.

MHP'Lİ ÖZMEN'DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
18 Ekim 2021 - 16:26 - Güncelleme: 18 Ekim 2021 - 16:33
MHP'li Bünyan Eski Belediye Başkanı ve KAYTİD (Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özmen  muhtarların temsil ettikleri mahalle ya da köylerde görev alarak vatandaş ile devlet arasında bağlantı noktası görevi üstlendiklerini kaydetti. Özmen mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık teşkilatı en ücra yerleşim yerine bile modern, yenilikçi kamu yönetimi anlayışını taşıyarak her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde olmuştur. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, sorunlarınıyerinde tespit ederek yetkili makamlara ileten, takibini yaparak çözümüne katkı sağlayan muhtarlarımız, demokrasimizin vazgeçilmez bir aktörü, mahallelerimizde ve köylerimizde devletimizintalepleri gören gözü, işiten kulağıdırlar.bu nedenle tüm muhtarlarımızın  19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum" 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum