• Reklam
Reklam
Reklam

MHP İL BAŞKANI İNCETOPRAK'TAN ATAMAN'A CEVAP

İP İl Başkanı Sayın Ataman'ın dünkü açıklamamıza maalesef ki bühtan ihtirasıyla yanıt verdiğini görüyoruz.

MHP İL BAŞKANI İNCETOPRAK'TAN ATAMAN'A CEVAP
30 Eylül 2021 - 17:44

Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milliyetçiliğinin tek yıkılmaz kalesi, Türk Devleti'nin sigortasıdır. Siz İP'i iddiası var diye nitelendiriyorsunuz ama MHP'nin bu milleti feraha kavuşturmak için '9 Işık doktrini' ve 50 yılı aşkın kanla, canla yazılmış tarihi var Sayın Ataman. 
Açılım sürecine MHP'nin nasıl tepki verdiğini cümle alem bilmektedir. Siz ve partilileriniz o süreçler esnasında MHP'yi bölmek için tarla tarla gezerken, bizler terörle mücadelenin sadece silah yoluyla olacağını ifade ediyorduk. Bugün gelinen noktada da haklılığımız ortaya çıkmış, Cumhur İttifakı'nın kararlılığı sayesinde teröristlerin başı içeride ve dışarıda ezilmiştir. Bugün yurt içindeki terörist sayısı 200'in altına inmiştir. Rahatsız olduğunuz nokta buysa şayet bu bizim için gurur vesilesidir. 
CHP ile olan yol arkadaşlığınız konusundaki samimi uyarılarımızı da anlamamakta diretiyorsunuz. Biz size hakaret etmiyor, gün gibi ortaya çıkan gerçekleri sunuyoruz. CHP'den aldığı ilhamla Genel Başkanınızın 'terörist Demirtaş'la olan kahvaltı merakını görün istiyoruz. HDP'ye yanaşabilmek için 'Kürtlerin siyasi temsilcisi HDP'dir' ifadelerini size hatırlatıyoruz. Siz inat ettikçe de anlatmaya ve hatırlatmaya devam edeceğiz.
Sayın Ataman bizim derdimiz koltuk değildir. Makam, mevkii hiç olmamıştır. Cumhur İttifakı'nın Türk Milleti ve devleti içini gerekliliğini defalarca anlattık. Vatan pahasına siyaset yapılmayacağını 'Sağır Sultan'a duyurduk. 
Peki siz hiç düşündünüz mü; 'Ben bir siyasi partinin Genel Başkanı olarak Cumhurbaşkanı adayı olmak zorundayım' diyerek yola çıkan partinizin genel başkanı için bugün ne değişmiştir de 'Başbakanlığa' razı hâle gelmiştir? 
Dönemin İP Genel Sekreteri Aytun Çıray, Afrin operasyonu için 'Beka sorunu yaratacak bu operasyona karşıyız.' derken asker emeklisi olduğunuzu unutmuş muydunuz Sayın Ataman?
'Abesle iştigal' diyerek geçiştirmeyin en zor soruyu da sona sakladık Sayın Ataman. HDP sizce PKK'nın siyasi uzantısı mıdır? 
Bu sorularımıza vereceğiniz samimi yanıtlar ile kendinizi ve partinizin nerede konumlandığını görmeniz sizin için de kamuoyu için de faydalı olacaktır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum