• Reklam

MHP İL BAŞKANI ADNAN İNCETOPRAK, "BU VATAN İÇİN TÜRK MİLLETİ CANDAN VAZGEÇMEYE HAZIRDIR"

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

MHP İL BAŞKANI ADNAN İNCETOPRAK, "BU VATAN İÇİN TÜRK MİLLETİ CANDAN VAZGEÇMEYE HAZIRDIR"
29 Ağustos 2021 - 19:29 - Güncelleme: 29 Ağustos 2021 - 19:30

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın saygı duyulan, gözü açık ve tetikte, sağlamlaştırılmış bir iradeyle kutlandığına dikkat çeken MHP İl Başkanı İncetoprak, “Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları öncülüğünde yapılan kurtuluş mücadelesi, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zirveye taşınmıştır” dedi.

İncetoprak, esaret zincirlerinin ve emperyalist heveslerin parçalandığının altını çizerek, “Küresel abluka milletimizin imanlı mücadelesiyle püskürtülmüştür” ifadesinde bulundu.
30 Ağustos Zaferiyle Anadolu’nun ilelebet bir Türk yurdu olarak belgelendiğini söyleyen İncetoprak, “Türksüz millet, milletsiz vatan, vatansız insan yığını planlayanlar geldikleri gibi def edilmişlerdir. İstiklalimize kara çalmaya, itibarımıza leke düşürmeye cüret eden iç ve dış karanlık mihraklar hak ettikleri ibretlik dersi almışlardır. Unutulmasın ki bu vatan için, bu millet için, bu şanlı bayrak için candan, yardan ve serden vazgeçmeye hazır ve kararlı olan Türk milleti, bizzat kendi müstakbelinin güvencesi, yenilmeyecek muazzam gücüdür. Ecdadımızın kahramanlık ve fedakarlıkları, bizlere emanet ettikleri milli ve manevi kazanımların yaşatılması hem övüncümüz, hem de muhafaza konusunda yeminli olduğumuz tarihi görevler arasındadır.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnet duygularımla anıyorum. Cenab-ı Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun diyorum." ifadesine yer verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum