MHP, AKADEMİK ODALAR BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

    Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri ve il yönetimi, Makina Mühendisleri Kayseri Şubesi’nin evsahipliğinde düzenlenen Akademik Odalar Birliği toplantısına katıldı.

    MHP, AKADEMİK ODALAR BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI
    01 Ekim 2021 - 16:59
    Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Tolga Varol’un ev sahipliği yaptığı toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ile MHP İl yönetimi katıldı.



    Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanlığının ev sahipliğinde yapılan bu toplantıya katılarak istişare ve fikir alışverişinde bulunmak bizlerde onur vermiştir” dedi.
      Özdemir, odaların faaliyet alanları ve bu alanlarda karşılaşılan sorunlar olduğunu iade ederek, “Mevcut sorunlarınız tarafımızdan samimiyet ve hassasiyetle takip edilerek, Milliyetçi Hareket Partisi kurumsal kimliği nezdinde TBMM çatısı altında dile getirilecektir. Sorunların dile getirilip çözüm bulunması noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğimizden emin olmanızı ifade ederim” diye konuştu.



      Fikir alışverişinin bulunulduğu toplantı, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum