MHP 25. DÖNEM KAYSERİ MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KORKMAZ OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDE ZEYBEK OYNADI

    Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz'ın en mutlu günü. Süleyman Korkmaz'ın oğlu Batuhan, Busenur Toydemir ile dünya evine girdi. Süleyman Korkmaz'ın zeybek oyunu ise geceye damgasını vurdu. Gelini Busenur ile zeybek oynayan Süleyman Korkmaz salondan büyük alkış aldı.

    MHP 25. DÖNEM KAYSERİ MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KORKMAZ OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDE ZEYBEK OYNADI
    14 Ağustos 2022 - 23:09 - Güncelleme: 14 Ağustos 2022 - 23:31
    SÜLEYMAN KORKMAZ'IN EN MUTLU GÜNÜ: OĞLU BATUHAN KORKMAZ DÜNYA EVİNE GİRDİ

    Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz'ın en mutlu günü. Süleyman Korkmaz'ın oğlu Batuhan,   Busenur Toydemir ile dünya evine girdi.



    MHP 25. Dönem Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz'ın oğlu Batuhan Korkmaz, Mahall Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen törenle hayatını Busenur Toydemir ile hayatlarını birleştirdi. 



    Genç çiftin nikahını Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaparken, Nikah şahitliğini ise, MHP Genel Başkan Yardımcısı  İsmail Özdemir,  Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Ülkü Ocakları Kayseri Başkanı Ali Çelik, Önceki dönem ANAP Kayseri Milletvekili İrfan Başyazıcı, Önceki dönem Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin  yaptı. 



    Bizlerde AYAKLIGASTE.COM ailesi olarak Korkmaz ve Toydemir ailelerini tebrik ediyor,   genç çiftimize iki cihan saadeti diliyoruz

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum