• Reklam

MELİKGAZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HACI KAYA'DAN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya okulların yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle mesaj yayınladı. Hacı Kaya, "Başta öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimiz olmak üzere tüm velilerimize, eğitim çalışanlarımıza ve eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür ederim." dedi.

MELİKGAZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HACI KAYA'DAN YARIYIL TATİLİ MESAJI
21 Ocak 2023 - 16:41 - Güncelleme: 21 Ocak 2023 - 16:44
Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya okulların yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle mesaj yayınladı. Hacı Kaya, " aşta öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimiz olmak üzere tüm  velilerimize, dönemi başarıyla tamamlanmasında gösterdikleri gayret ve fedakârlıkları sebebiyle eğitim çalışanlarımıza ve eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür ederim." dedi. 

Hacı Kaya mesajında şunları söyledi:

" 2022-2023 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Başta öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimiz olmak üzere tüm  velilerimize, dönemi başarıyla tamamlanmasında gösterdikleri gayret ve fedakârlıkları sebebiyle eğitim çalışanlarımıza ve eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.   Daha büyük ve güzel işler başarmanın planlanacağı bir dinlenme molası mahiyetindeki yarıyıl tatilinin ardından sağlıklı ve başarılı  yeni bir dönemde görüşmek dileğiyle iyi tatiller diliyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.   

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum