• Reklam

MEHMET ÖZMEN'DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

MHP'li iş insanı Bünyan Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkanı ve Tuana Restaurant işletmecisi Mehmet Özmen   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.. 

MEHMET ÖZMEN'DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
28 Ekim 2022 - 11:11
 Mehmet Özmen mesajında, , “29 Ekim’de tüm dünyaya egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğunu ilan ettik bundan 99 yıl önce. Bugün de aynı kararlılıktayız. Cumhuriyet’in 100. yılına doğru giderken bu mutluluğu ve sevinci paylaşıyoruz” dedi. 

MHP'li iş insanı Bünyan Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkanı ve Tuana Restaurant işletmecisi Mehmet Özmen şöyle devam etti: "Bundan 99 yıl önce Türk milleti onca zorluk ve yokluk içerisinde bir savaş verdi. Canıyla, kanıyla vatanını korudu, düşmanın mermisine karşı göğsünü siper etti. Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Türk milleti, kutlu ve büyük bir mücadeleyle, birlik ve beraberlik sayesinde Cumhuriyet’i kurdu. Atatürk, ‘Cumhuriyet en büyük eserimdir’ demişti. Bu en büyük eser, Türk milletinin yapısına karakterine en uygun bir idare sistemidir. Geleceğin güvencesi ve teminatıdır. Ülkemiz günümüz şartlarına gelirken kolay ulaşmamıştır, Türk milleti genciyle yaşlısıyla türlü fedakarlıklarla el ele vererek bugünün Türkiye’sinin temelini atmıştır." dedi.

Özmen mesajında şöyle devam etti: " Bizler de günümüzde bu bilinçle Cumhuriyet’imize, ülkemize sahip çıkmalı, elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Cumhuriyet’imizin kazanımlarını birlik ve beraberlik içerisinde korumalı ve yaşatmalıyız. Unutulmamalıdır ki ülkemizin, Cumhuriyet’imizin dün düşmanları olduğu gibi bugün var yarın da olacak. Her daim bunun farkında olup bilinçlerimizi uyanık tutmalı, var gücümüzle ülkemiz adına mücadele edip vatanımıza sahip çıkmalıyız. Türk milleti olarak, dün olduğu gibi bugün yine aynı azim ve kararlılıkla milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyet’imize sahip çıkıyor, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu duygularla Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.”

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum