MEHMET ÖZMEN'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

    MHP'li Bünyan Eski Belediye Başkanı ve KAYTİD (Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özmen 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı

    MEHMET ÖZMEN'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
    23 Kasım 2021 - 13:08 - Güncelleme: 23 Kasım 2021 - 13:12
    MHP'li Bünyan Eski Belediye Başkanı ve KAYTİD (Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özmen   24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı. 

    Mehmet Özmen  mesajında,  şu ifadelere yer verdi: 

    "Milli ve manevi değerlerimizin bilinciyle yetiştirilmesi konusunda çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, muasır medeniyetin en önemli şekillendiricileridir. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimiz, tarihimiz boyunca bilginin, eğitimin sembolü ve gençlerimize ışık tutan örnek insanlar olmuştur. Vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller oluşması noktasında bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim ve öğretime destek olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcileri rahmetle anıyor, tüm Milli Eğitim camiasına eğitim ve öğretim çalışmalarında başarılar diliyorum." 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum