Reklam
    Reklam

    MEHMET ÖZHASEKİ'DEN BAYRAM KUTLAMASI:

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kurban Bayramı tebrik mesajı yayınladı.

    MEHMET ÖZHASEKİ'DEN BAYRAM KUTLAMASI:
    18 Temmuz 2021 - 12:40

    Hemşehrilerinin ve vatandaşların bayramlarını tebrik eden Özhaseki, “Bayramlar bizim dinimizde, kültürümüzde özel bir yere sahiptir. Paylaşmanın, birlik olmanın ve büyüklerimizin ellerini öpüp, küçükleri sevmenin zirve yaptığı; bir araya gelmenin en güzel örneklerinin verildiği aylar. Tüm hemşehrilerimizin ve kardeşlerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Cenab-ı Allah’ın nice Kurban, Ramazan Bayramları’na ve Milli Bayramlarımıza huzurla, sağlıkla, ağız tadıyla ulaşmamızı nasip etsin.” diye konuştu.

    “Türkiye sadece Türkiye’den ibaret değildir”
    Özhaseki, dünyanın dört bir yanında kan akarken içten bir şekilde gülüp bayram kutlayamayacaklarını şu sözlerle ifade etti:

    “Dünyanın dört bir tarafında ve gönül coğrafyamızda kan akarken, parçalanmışlıklar yaşanırken; yoksulluklar ve birtakım sıkıntılar sürerken bizim içten bir şekilde gülerek bayramları kutlamamız çok zor. O coğrafyalara karşı da sorumluluğumuzun olduğunu biliyoruz. Onun içindir ki Türkiye sadece Türkiye’den ibaret değildir. Biz, güçlü olmalıyız ki, kardeşlerimiz de kendi coğrafyalarında rahat etsinler. Biz, o coğrafyalara can verelim, inşallah onlara umut olalım diye düşünüyorum. Allah’tan dileğimiz bütün gönül coğrafyamızın huzur içerisinde olduğu, zulümlerin ortadan kalktığı ve ülkemizde de en güzel günlerin yaşandığı huzur dolu bayramların yeniden gelmesidir.”

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum