MAZLUMDER'DEN AK PARTİ VE MHP'YE ADALET ZİYARETİ

    MAZLUMDER Kayseri Şubesi siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret ederek acil çözüm bekleyen ve toplumun büyük kesimlerinin umut beslediği adalet taleplerini ulaştırmaya başladı.

    MAZLUMDER'DEN AK PARTİ VE MHP'YE ADALET ZİYARETİ
    17 Haziran 2021 - 17:46 - Güncelleme: 18 Haziran 2021 - 07:36
    İlk ziyaretini AK Parti İl Başkanlığı'na yapan MAZLUMDER heyeti il başkanı Şaban Çopuroğlu tarafından muhabbetle karşılanarak ağırlandı. Ülkemizde yaşanan siyasi ve sivil kurumlarla siyaset ilişkilerinin de konuşulduğu dost meclisi ortamındaki görüşmede MAZLUMDER heyeti il başkanı Çopuroğlu’na Adalet Bakanlığı ve TBMM'ye ulaştırılmak üzere 9 maddelik adalet beklenti talebini teslim ederek konuya destek vermeleri talebinde bulundu.

    MAZLUMDER heyetini ağırlamaktan memnun olduklarını bildiren başkan Çopuroğlu, toplumun ortak talebi olan adalet talebi ile MAZLUMDER’in ilgilenmesinden çok memnun olduklarını ve konuyu meclise ileteceklerini dile getirdi.

    MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet Taş, MAZLUMDER’in kendine görev bildiği insan haklarını koruma adalet talepleri konusunda başkan Çopuroğlu’nun samimi yaklaşımından ve ev sahipliğinden çok memnun kaldıklarını bildirerek çalışmalarında başarılar diledi.

    İKİNCİ ZİYARET MHP'YE OLDU

    Adalet taleplerini TBMM ve Adalet Bakanlığına duyurmak isteyen MAZLUMDER’in ikinci ziyareti MHP İl Başkanlığına oldu.

    İl Başkanı Serkan Tok tarafından sıcak ilgi ile karşılanan, ikramlar yapılan MAZLUMDER heyeti gösterilen sıcak ilgi ve misafirperverlik için başkan Serkan Tok’a teşekkür ederek siyasi çalışmalarında başarı dileklerini bildirdi.



    Sohbet ortamında ülke ve siyasetle ilgili konularda görüş alışverişinin de yapıldığı ziyarette MAZLUMDER heyeti başkan Tok’a 9 maddeden oluşan adalet taleplerini TBMM'ye ulaştırılmak üzere teslim etti. MHP İl Başkanı Tok, toplumun bir kesiminin acil ihtiyacı olan bu taleplerin MAZLUMDER tarafından gündeme getirilmesinin önemli bir hizmet olduğunu ve milletvekilleri yolu ile konuyu TBMM'ye ulaştıracaklarını bildirerek ziyaret ve duyarlılık için MAZLUMDER heyetine teşekkür ettiğini bildirdi.

    MAZLUMDER Şube Başkanı Taş, MHP İl Başkanlığında gördükleri ilgi, misafirperverlik ve konuya duyarlılıktan çok memnun kaldıklarını bildirerek Başkan Tok’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum