Marvel Future Fight, X-Men'den esinlenen 'Destiny Of X' güncellemesini yayınladı

    Yüksek kaliteli mobil oyunların önde gelen geliştiricisi ve yayıncısı Netmarble, gişe rekorları kıran mobil RPG MARVEL Future Fight için X-Men'den esinlenen X’in Kaderi oyun güncellemesini yayınladı. Bugünden itibaren oyuncular yeni eklenen bir karakteri, üniformaları, Baş Düşman’ı ve karakter kategorilerindeki geliştirmeleri deneyimleyebilir.

    Marvel Future Fight, X-Men'den esinlenen 'Destiny Of X' güncellemesini yayınladı
    08 Aralık 2022 - 11:46
    Oyunun son hâli yeni eklenen mutant karakter Polaris (Modern), ek olarak Cyclops (Modern), Jean Grey (Dark Phoenix), Beast (Yepyeni X-Men) ve Melek (Yepyeni X-Men) için dört yeni üniformaya içeriyor. Oyuncuların yenmesi için yeni bir Baş Düşman: Efsanevi Jean Grey. Karakterin bu versiyonu, efsane V zorluk seviyesindeki güçlü Dark Phoenix haline gelir.

    Oyun deneyimini daha da geliştirmek için, Baş Düşman yenilince kazanılan yeni bir fetih efekti eklendi. Bu dinamik etki, Baş Düşman’ın seviyesine bağlı olarak daha da güçlenir. Ek olarak, yeni eklenen 2022 Etkinlik Nişanı Arşiv Ödülü artık yıl boyunca tüm etkinlik jetonlarını alan oyuncular tarafından alınabilir.

    Jean Grey (Kategori-4 yeni Yardımcı Yeteneği ile) ve Polaris (Kategori-3 yeni Nihai Yeteneği ile) için yeni kategori yükseltme seçenekleri geldi. Beast, Melek ve Bishop gibi seçili kahramanlara Uyanmış Yetenekler ve Potansiyel Yükseltme eklendi.

    Dünya çapında 150 milyondan fazla oyuncusu olan MARVEL Future Fight şu anda tüm ülkelerde App Store® ve Google Play™'de mevcuttur.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum