Küresel kripto para borsası 10. yılını kutluyor

    Kripto para borsası Gate.io 10. yılına özel kutlama etkinliklerinin ayrıntılarını paylaştı.

    Küresel kripto para borsası 10. yılını kutluyor
    23 Mayıs 2023 - 12:15
    Lüks spor otomobil çekilişi düzenliyor

    Küresel kripto para borsaları arasında ilk 10’da yer alan ve 224 ülkeden 13 milyonu aşkın kullanıcıya ev sahipliği yapan platform yayımladığı duyuruda, 10 yıllık süreçte kullanıcılarının güvenini kazandığını, zorluk ve risklerin üstesinden geldiğini kaydetti. Bu süreçte yalnızca önde gelen bir küresel kripto para borsası olarak değil, aynı zamanda geniş ürün ve hizmet yelpazesi sağlayıcısı olarak öne çıktıklarını dile getiren Gate Türkiye İş Geliştirme Müdürü Didem Gülyuva, “Kriptonun gelişimine 10 yıllık katkısı bulunan Gate.io, kendisine güvenen kullanıcılarını ödüllendirmek için 10. yılında dikkate değer etkinliklere imza atıyor. Çekilişe katılan Gate.io kullanıcılarından biri, Lamborghini marka lüks spor otomobilin sahibi olacak. 10. yıldönümü kapsamında tasarlanan etkinliklerle Gate.io markalı spor ekipmanları, kahve seti, tişört, kupa, madalya gibi promosyon ürünleri de kullanıcılara hediye edilecek" dedi.  

    20 Haziran’a kadar devam ediyor 

    Kurulduğu günden bu yana topluluk odaklı bir dijital varlık platformu olan Gate.io’nun 10. yılını da ona güvenen ve büyümesine katkıda bulunanlarla kutladığını kaydeden Didem Gülyuva, “10. yıl için hazırladığımız internet sitesini ziyaret eden ve Gate.io’ya dair anılarını, kampanya etiketini kullanarak özetleyen kullanıcılarımız, 10. yıla özel ürünler kazanma şansı yakalıyor. 20 Haziran’a kadar devam edecek kutlamalar kapsamında Gate kullanıcılarını ayrıca, oyun ve yarışmalar, AirDrop’lar, sınırlı süreli teklifler ve çok daha fazlası bekliyor” ifadelerini kullandı. 

    “Web3’e geçiş bir butonla mümkün” 

    2022’nin kripto para piyasaları açısından hem küresel ekonomik koşulların, hem de endüstrideki iflasların etkisiyle zor bir yıl olduğunu hatırlatan Gate Türkiye İş Geliştirme Müdürü Didem Gülyuva, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Kripto para piyasalarındaki pek çok dalgalanmaya şahit olsak da 2013’ten bu yana istikrarlı ve güvenilir bir dijital varlık platformu olarak tüm bu dönemleri sorunsuz geçirdik. Kullanıcıların beklentilerini karşılayan bir borsa olarak her yıl farklı yatırımcı kesimlerinin ihtiyaçlarına hitap eden vadeli işlemler, spot, marj, ETF, Wealth gibi çözümlerimizi duyurduk. Strateji kopyalama gibi özelliklerimizle kripto para piyasalarına girişi her seviyeden yatırımcı için kolaylaştırırken, son güncellememizle cüzdanları, zincir arası işlemleri, NFT ve merkeziyetsiz uygulamaları içeren Web3’e geçişi de bir butonla mümkün kıldık. Tüm bunları yaparken, küresel problemlere de sessiz kalmadık ve blokzinciri teknolojilerini Gate Charity aracılığıyla çözüme dönüştürdük. Sadık kullanıcı tabanımızla önümüzdeki 10 yılda da dünyanın ilk 10 borsası arasında yer almayı sürdüreceğiz.”

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum