• Reklam
Reklam
Reklam

KENAN ARSLAN'DAN BAYRAM MESAJI: BAYRAMLAR KAVUŞMALARA VE KUCAKLAŞMALARA VESİLEDİR

Kayseri Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan Kurban Bayramı nedeniyle bir mesajı yayımladı. Kenan Arslan, mesajında: Bayramların kavuşmalara ve kucaklaşmalara vesile olduğunu kaydetti.

KENAN ARSLAN'DAN BAYRAM MESAJI: BAYRAMLAR KAVUŞMALARA VE KUCAKLAŞMALARA VESİLEDİR
18 Temmuz 2021 - 16:29 - Güncelleme: 18 Temmuz 2021 - 16:39
Kayseri Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan  Kurban Bayramı nedeniyle bir mesajı yayımladı. Kenan Arslan, mesajında: Bayramların kavuşmalara ve kucaklaşmalara vesile olduğunu kaydetti.

Oda Başkanı Kenan Arslan,  mesajında daha sonra şu görüşlere yer verdi: 

"Bayram; kardeşliğin, dostluğun ve yakınlığın hiç değişmeyen adresidir.Gerginlikleri yumuşatmak, küslükleri bitirmek, küskünleri barıştırmak için bayramı bir kucaklaşma vesilesi olarak değerlendirmeliyiz. Kurban, Allah’a manen ve ruhen yakınlaşmanın eşsiz bir fırsatıdır. Bizi biz yapan, bizi köklerimize ve kimliğimize sımsıkı bağlayan bağlardan birisi de böylesine anlam dolu günlerdir.Bayramlar, bozulmak istenen kardeşliğimize, baltalanmak istenen huzurumuza sahip çıkmak için manevi bir imkandır. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde vatandaşlarımızın maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını ve özellikle aşılarını yaptırmalarını vurgulamak istiyorum. Bu vesileyleTürk İslam aleminin ve Kayseir halkının mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor  vatanımıza, milletimize, tüm Türk İslam aleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını yüce Allah’tandiliyorum"  dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum