• Reklam
Reklam
Reklam

KAZIM YÜCEL KAYSERİSPOR'UN YANINDA: VATANDAŞLARA KAYSERİSPOR'UN LİSANSLI ÜRÜNLERİNİ HEDİYE ETTİ!

İyi Partili Kazım Yücel'den bu kez Kayserispor'a destek geldi. Yücel, Kayserispor'un lisanslı ürünlerini vatandaşlara dağıttı.

KAZIM YÜCEL KAYSERİSPOR'UN YANINDA: VATANDAŞLARA KAYSERİSPOR'UN LİSANSLI ÜRÜNLERİNİ HEDİYE ETTİ!
11 Temmuz 2021 - 08:59 - Güncelleme: 11 Temmuz 2021 - 09:02

Kayseri'nin en önemli markalarından Kayserispor'a İyi Partili iş insanı Kazım Yücel'den destek geldi.  Yücel, Cumhuriyet Mahallesi Kale Surları yanında Kayserispor'un lisanslı ürünlerini vatandaşa dağıttı. İyi Partili iş insanı Kazım Yücel'in dağıttığı lisanslı ürünlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
KAYSERİSPOR'A SAHİP ÇIKILMASI BİZİ MUTLU ETTİ
Lisanslı ürünleri alan Kayserililer, iş insanı Kazım Yücel'i bu örnek davranışından dolayı da tebrik ettiler. Vatandaşlar, "Kayserimizin en önemli markalarından birisi Kayserispor'dur. Takımlar şehirlerin Dünya'ya açılan kapılarıdır. Takımlar sayesinde şehirler inanılmaz bir reklam yaparlar. Oynadıkları maçlarla hem yurt için de hem de yurt dışında şehirlerinin tanıtılmasına en büyük katkıyı sunarlar. Kayserispor'da geçmişten bu güne kadar yer aldığı bütün platformlarda  şehrin tanıtılmasına ve markasının duyulmasına pozitif katkı sunmuştur. O yüzden bu markanın korunması ve kollanması gerekir. Kayserili olan herkesin takımına sahip çıkması ve takımını sahiplenmesi gerekir. İş insanı Kazım Yücel'e bu örnek davranışından dolayı birer Kayserililer olarak teşekkür ederiz. Umarız diğer Kayserili iş insanlarımıza da bu davranış örnek olur ve onlar da şehrin takımına sahip çıkarlar" dediler.
KAYSERİSPOR'UN YANINDAYIZ
Vatandaşların tebrik ettiği Kazım Yücel de "2021-2022 sezonunda tüm halkımızı Kayserispor'un maçlarını izlemek üzere stada davet ediyorum. Kayserispor, şehrimizin önemli bir markası, yurt içi turizmin önemli bir unsuru. Kayseri'de sosyalleşmenin artması buna tüm halkımızın destek vermesi, ayrıca şehrimizin ileri gelen iş insanlarında Kayserispor'u yalnız bırakmaması adına, el birliği ile sahip çıkmamız gereken bir markamızdır. Bugün biz Kayserisporumuzun  lisansı ürünlerini halkımıza dağıtarak, Kayserispor'un yanında olduğumuzun mesajını verdik. Tüm iş insanlarımızın da Kayserispor'a desteklerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
TEŞEKKÜR EDERİZ
Kayserispor Store Sorumlusu Tolga Türk de "Bugün Kazım Yücel buraya gelerek Kayserispor'a destek verdi. Vatandaşımıza Kayserispor'un lisanslı ürünlerini dağıttı. Kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz" dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum