KAZIM YÜCEL: HAYVAN SEVMEYEN İNSAN SEVMEZ!

    İyi Partili Kazım Yücel, sokak hayvanları barınağını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kazım Yücel, "Hayvanı sevmeyen insanı sevemez" dedi.

    KAZIM YÜCEL: HAYVAN SEVMEYEN İNSAN SEVMEZ!
    04 Temmuz 2021 - 19:04
    KAZIM YÜCEL, SOKAK HAYVANLARI BARINAĞINI ZİYARET ETTİ

    İyi Partili Kazım Yücel, vatandaşları dinlemeye devam ediyor. Yücel, bu kez de Kayseri'nin Gesi Bölgesinde sokak hayvanlarına bahçesini açan Mehmet Dursun isimli bir vatandaşı ziyaret etti.  Yücel, Mehmet Dursun'dan sokak hayvanlarına yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

    Kazım Yücel'e yaptığı çalışmalardan bahseden Mehmet Dursun, "’Ben emekliyim, kızım burada üniversiteyi kazanınca İzmir’den buraya gelerek Gesi’de dede toprağımız olan bu yere yerleştim. Kayseri çok güzel buraları çok seviyoruz. Burası köy yeri olduğu için sokak hayvanları çok oluyor. Genelde yavruluyorlar. Yaz kış da burada oturduğumuz için köyde de kimse kalmadığı için sokak hayvanları aç susuz kalıyorlar. Bizler biliyoruz ki hayvanı sevmeyen merhamet etmeyen insanı sevemez merhamet edemez. Şuan burada 65 tane sokak köpeği var, onlara sıcaktan ve soğuktan korunmaları için kendi imkânlarımızla kulübeler yaptık. Günlük olarak onları ihtiyaçları olan yemeklerini sularını veriyoruz. Düzenli olarak yapılması gereken aşılarını yaptırıyorum. Sokakta gezerken rastladığım hasta kör ya da sakat olduğunu gördüğüm köpek olursa da onları alıyor ve veterinere götürüp tedavilerini yaptırıyorum. Aç ya da susuz ise yemek veriyorum. Özellikle sokaktan köpek toplamıyorum.’’ dedi.


    Mehmet Dursun'un hayvanlara yaptığı hizmetleri dinleyen Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Grup Başkanvekili  Kazım Yücel, hassasiyetinden dolayı kendisine teşekkür etti. Yücel,  ‘’Sokak hayvanlarının böyle bir bahçe içerisinde kulübelerde karınlarının doyduğu, sağlık açısından veterinere götürülüp aşılarının yaptırıldığı, çaresiz kalmadıkları bir bilgi alarak buraya ziyaretinize geldim. Gördüğüm şeyler karşısında aslında belediyemizin yaptığı, yapmaya çalıştığı sokak hayvanlarının koruma barınaklarının bir muadilini siz kendi imkânlarınız ölçüsünde oluşturmuşsunuz.  Hepimiz de biliriz ki ‘’Hayvanı Sevmeyen Onlara Merhamet Etmeyen İnsanı Sevemez’’. Mehmet Beyin verdiği bu hizmetler karşılığında her hangi bir ücret almayıp bir talepte de bulunmadığını öğrenmiş bulundum. Şahsım olarak özellikle teşekkür için Mehmet Beyin bahçesine geldim. Mehmet Beyi dinleyince bazı sorunları olduğunu da anladım. Sorunlara ilişkin de yetkililere bilgi verip ilettim. Bu konudaki yetkililerde yardımcı olacaklardır. Mehmet Beyin her hangi bir talebi olmadı ama bizler de üzerimize düşen bir konu varsa yardımcı olmak amacıyla destek vereceğim.’’ İfadelerinde bulundu.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum