• Reklam

KAYSERİSPOR YİNE KAYBETTİ!

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ligde 35. hafta maçında deplasmanda oynadğığı  VavaCars Fatih Karagümrük maçından da 2-0 yenik ayrıldı.

KAYSERİSPOR YİNE KAYBETTİ!
31 Mayıs 2023 - 08:53 - Güncelleme: 31 Mayıs 2023 - 13:51
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ligde 35. hafta maçında deplasmanda oynadğığı  VavaCars Fatih Karagümrük maçından da 2-0 yenik ayrıldı. 49 Puanda kalan Kayserispor bu skorla ligde oynadığı son 7 maçta (Hükmet kazandığı G.Antep maçı hariç) galibiyete hasret kaldı. Sarı-Kırmızılı ekip 2-0'lık  VavaCars Fatih Karagümrük yenilgisi ile 49 puanda kalırken puan cetvelinde de 9. sıraya geriledi. 
VavaCars Fatih Karagümrük yeni teknik direktörü  Alpaslan Erdem yönetiminde çıktığı ilk maçta da galip gelmiş oldu.

VavaCars Fatih Karagümrük'e deplasmanda 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip daha  9. dakikada Yaw Ackah'ın direkt kırmızı görmesiyle 10 kişi kaldı.
Maçta VavaCars Fatih Karagümrük'ün golleri ise , 16 ve 90. . dakikada Kerim Frei kaydetti. 
Bu sonucun ardından VavaCars Fatih Karagümrük 47 puana yükselirken, Yukatel Kayserispor 49 puanda kaldı.

Kayserispor 7 haftadır kazanamıyor:

Kayserispor Lide oynadığı son 7 maçta (Gaziantap ligde çekildiği için maçını hükmek kazanmıştı ) Sırasıyla: Galatasaray'a 6-0 mağlup oldu,
Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı
Adana Demirspor7a 5-3 mağlup oldu,
Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı
Alanyaspor'a 4-0 mağlup oldu ve
Karagümrük'e 2-0 mağlup oldu



ÇAğdaş Hoca'nın yerinde kararı Mensah ve Hosseini'ye kalan iki maçta takımda yer vermeyecek

Teknik Direkröt Çaüğda Atan Sarı - kırmızılılarda sözleşme uzatmayan isimlerin başında gelen  Majid Hosseini ve takımın yıldız ismi Bernard Mensah'a ligde kalan iki bu hatfa oynanacak Ankaragücü ve son hafta deplasmanda oynanacak Sivasspor maçlarında kadroda yer vermeyi düşünmüyor. 

Kayserispor'un kalan 2 maçı

03.06.2023 Kayserispor - Ankaragücü
07.06.2023 Sivasspor - Kayserispor
 
Tahta açılmaz ise Çağdaş Atan göreve devam edemem dedi 

Öteyandan Kayserispor'da sözleşmesi 3 yıl daha uzatılan Teknik Direktör Çağdaş Atan'ın sürpriz çıkışı herkesi şaşırttı. Sezon başında tahtası kapalı olan ve transfer yasağı nedeniyle takviye yapamayan Kayserispor'a sorun aynen devam ediyor. Teknik Direktör Çğdaş Atan sürpriz bir çıkış yaptı ve Kayserispor'un sezon başında transfer tahtasının açılmaması durumunda görevi bırakacağını açıkladı.  Çağdaş Atan bu yöndeki kararını da yönetime sundu. Çağdaş Hocanın bu kararının ardından Kayserispor Kulübünün nasıl bir tavır takınacağı merak konusu   

Çağdaş atan büyük bir başarı ortaya koydu

Öteyandan sezon başında Kayserispor Kulübü Teknik Direktörlük konusunda Ömer Erdoğan ile anlaşmış ancak Sarı-Kırmızılı ekibin transfer yasağı nedeniyle Ömer Erdoğan sözleşmesini tek taraflı fesh etmişti. Daha sonra göreve Çağdaş Atan getirilmiş Çağdaş Atan, "Hayallerimiz Bütçemizden Büyüktür" mottosuyla sezona başlamış ve Kayserispor Çağdaş Atan yönetiminde bu sezon transfer yapmamasına hatta 4-5 futbolcusunu da kaybetmiş olmasına rağmen müthiş bir performans ortaya koyarak ligin tamamlanmasına 2 hafta kala 35 haftada 49 puan toplamayı başarmıştı. 
 

Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum