KAYSERİSPOR YİNE KAYBETTİ: 2-4

    Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Dünya Kupası'ın ardından 45 gün sonra yeniden başlayan Süper Lig'de çıktığı ikinci maçtan da puansız ayrıldı. Geçen hafta deplasmanda Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Kayserispor bu hafta da evinde konuk ettiği Fatih Karagümrük'e 4-2 mağlup oldu.

    KAYSERİSPOR YİNE KAYBETTİ: 2-4
    05 Ocak 2023 - 08:14 - Güncelleme: 05 Ocak 2023 - 08:25
    Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Dünya Kupası'ın ardından 45 gün sonra yeniden başlayan Süper Lig'de çıktığı ikinci maçtan da puansız ayrıldı. Geçen hafta deplasmanda Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Kayserispor bu hafta da evinde konuk ettiği Fatih Karagümrük'e 4-2 mağlup oldu.

    Fatih Karagümrük sahadan   Levent Mercan, Mbaye Diagne (2) ve Otabek Shukurov'un golleri ile galip ayrıldı  Yukatel Kayserispor'un gollerini ise penaltıdan  Mensah ve İlhan Parlak  kaydetti

    Attığı iki golle VavaCars Fatih Karagümrük'ün galibiyetinde önemli pay sahibi olan Mbaye Diagne, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 16 karşılaşmada 9 gol ve 2 asiste ulaştı. Senegalli futbolcu, VavaCars Fatih Karagümrük forması ile ilk kez bir maçta iki gol kaydetti. 

    KARAGÜMRÜK 1. DAKİKADA GOLÜ BULDU 
    KAYSERİSPOR SEZONUN EN ERKEN GOLÜNÜ YEDİ

    Kadir Has Stadı'nda oynanan müsabada Kayserispor daha maçın 1. dakikasında kalesinde golü gördü ve sezonun en erken golünü yiyen takım olarak da kayıtlara geçti. Maçın 35. saniyesinde  Fatih Karagümrük'tlü oyuncu Levent Mercan, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.  Sezonun en erken bir diğer golü de Beşiktaşlı Wout Weghorst  31. saniyede atmıştı.   


     
    Kayserispor bu skorun ardından 23 puanda kalırken puan cetvelindeki sıralaması ise değişmedi. Fatih Karagümrük ise puanını 19'a çıkartarak puan cetvelinde 2 basamak yükselerek 10. sıraya yerleşti. 

    Kayserispor ligde 17 hafta karşılaşmasını ise 8 Ocak Cumartesi deplasmanda Ankaragücü ile oynayacak.

    Fatih Karagümrük'e sahasında 4-2 mağlup olan Kayserispor Kadir Has stadındaki 3. yenilgisini aldı. Sarı-Kırmızılı ekip daha önce Trabzonspor ve Konyaspor'a kendi sahasında mağlup olmuştu.

    KAYSERİSPOR-FATİH KARAGÜMRÜK KADROSU:

    Stat: RHG Enertürk Enerji
    Hakemler: Suat Arslanboğa, Samet Çavuş, Ali Tuna
    Kayserispor: Bilal Bayazıt, Onur Bulut, Kolovetsios, Hosseini (Dk. 46 Emrah Başsan), Ali Karimi (Dk. 46 Gökhan Sazdağı), Carole, Mustafa Pektemek (Dk. 46 Campanharo) , Kemen (Dk. 77 Ramazan Civelek), Cardoso, Mensah, Gavranovic (Dk. 69 İlhan Parlak)
    VavaCars Fatih Karagümrük: Batuhan Ahmet Şen, Biraschi, Dresevic, Ricci, Diagne (Dk. 73 Samed Onur), Borini (Dk. 66 Burak Kapacak(Dk. 89 Salih Dursun), Levent Mercan, Ozdoev, Shukurov (Dk.66 Nicholas), Kouassi (Dk. 73 Kazım), Baniya
    Goller: Dk.1 Levent Mercan, Dk 12 ve 63 Diagne, Dk. 46 Shukurov (Vavacars Fatih Karagümrük), Dk. 57 Mensah (Penaltıda), Dk. 72 İlhan Parlak (Yukatel Kayserispor)
    Sarı kartlar: Dk. 52 Shukurov, Dk. 90+6 Batuhan Ahmet Şen, Dk. 90+6 Kazım (Vavacars Fatih Karagümrük), Dk. 90+4 Mensah (Yukatel Kayserispor)

    ÇAĞDAŞ ATAN MAÇI DEĞERLENDİRDİ

    Öteyandan karşılaşmadan 2 gün önce sözleşmesi uzatılan ve 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atan Teknik Direktör Çağdaş Atan Fatih Karagümrük karşısında alınan yenilgiyi değerlendirdi. Çağdaş atan, ilk golü çok erken kalelelerinde gördüklerini söyledi. Çağdaş Atan "Şimdiye kadar oyuncularım çok iyi maçlar çıkarttı iyi oynadılar ancak Fatih Karagümrük karşısında beklenen oyun ortaya konulmadı. Oyuncularım bu hafta kötü oynama haklarını kullandılar. Zemin de istediğimiz gibi değildi sıkını vardı" dedi. 

     Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum