• Reklam

KAYSERİSPOR SAHASINDA ALANYASPOR'A FARKLI MAĞLUP OLDU!

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda konuk ettiği Corendon Alanyaspor'a 4-0 mağlup oldu. 49 puanda kalan Kayserispor bu sonuçla puan cetvelinde 7. sıraya geriledi.

KAYSERİSPOR SAHASINDA ALANYASPOR'A FARKLI MAĞLUP OLDU!
21 Mayıs 2023 - 07:45 - Güncelleme: 21 Mayıs 2023 - 07:47
Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda konuk ettiği Corendon Alanyaspor'a 4-0 mağlup oldu. 49 puanda kalan Kayserispor bu sonuçla puan cetvelinde 7. sıraya geriledi. Puanını 41 yapan Corendon Alanyaspor ise 10. sıraya yerleşti

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında evinde Corendon Alanyaspor'a farklı mağlup olan Yukatel Kayserispor taraftarına da büyük bir şok yaşattı. Sahadan 4-0 yenik ayrılan Sarı-Kırmızılı ekip son haftalardaki  farklı mağlubiyet serilerine de devam etti. 

Galatasaray'a 6-0, Antalyaspor'a 4-0 ve Adana Demirspor'a 5-3 mağlup olan Kayserispor bu hafta da evinde Alanyaspor'a 4-0 mağlup olarak taraftarını şaşırtmaya devam etti.

Geçen hafta deplasmanda Konyaspor ile 2-2 berabere kalarak 2 puan kaybeden Kayserispor bu hafta da Alanyaspor'a mağlup olarak puan kaybını iki haftadır sürdürdü. 
 
Alanyaspor'a 3 puanı kazandıran goller ise  şöyle:

8. dakikada  Runarsson'un uzun pasında Hosseini'nin markajından kurtulan Erencan, topu ağlara gönderdi ve durumu Alanyaspor lehine 1-0 yaptı.

16. dakikada yine  sahneye  Erecan çıktı. Leroy Fer'in pasında savunmanın arkasına sarkan Erencan, düzgün vuruşu  skoru 2-0'a getirdi.  

İlk yarı Alanyaspor'u 2-0'lık üstünülğü ile sona erdi. İkinci yarıda da konuk takımın atakları vardı.

Maçın   58. dakikada Mane'nin ceza sahası sol çaprazından gönderdiği şut direkten dışarı çıktı ve sonuçsuz kaldı. 

Corendon Alanyaspor  maçın 69. dakikasında   Kalecinin uzaklaştıramadığı topu   eden Doumbia kontrol etti ve , bomboş pozisyondaki Koulouris'i topla buluşturdu ve  Yunan oyuncu topu filelerle buluştururak skoru 3-0 Alanya lehine yaptı.

Maçın skorunu ise  Balkovec tayin etti.  Sloven futbolcu ceza sahası dışından sert şutu ile top filelerle buluştu ve skor 4-0 Alanyaspor lehine oldu bu golden sonra gelişen ataklar sonuçsuz kaldı ve müsabaka 4-0 Alanyaspor'un galibiyeti lie sonuçlandı.

Hakemler: Yasin Kol, Esat Sancaktar, Mehmet Salih Maz
lum 
Yukatel Kayserispor: Cenk Gönen, Ramazan Civelek (Dk. 79 İlhan Parlak), Hosseini (Dk. 46 Ali Karimi), Kolovetsios, Attamah, Uzodimma, Emrah Başsan, Cardoso (Dk. 83 Baran Ali Gezek), Kemen (Dk. 46 Mensah), Mane, (Dk. 69 Gavronovic) Thiam
Corendon Alanyaspor: Runarsson, Candeias (Dk. 69 Pereira), Furkan Bayır, Feddal,Yusuf Özdemir, Leroy Fer, Fatih Aksoy, Doumbia, Efecan Karaca, Oğuz Aydın (Dk. 83 Balkovec) , Erencan Yardımcı (Dk. 56 Koulouris)
Goller: Dk.8 ve Dk. 16 Erencan Yardımcı, Dk. 65 Koulouris, Dk. 90+4 Balkovec (Corendon Alanyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 43 Candeias, Dk. 84 Runarsson (Corendon Alanyaspor)


Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum