KAYSERİSPOR GÖNÜLLÜSÜ SAMET KOÇ'TAN KAYSERİSPOR'A TAM DESTEK

    İstanbul'da ticari faaliyetlerini sürdüren Kayserili iş insanı Samet Koç Kayserispor Kulübü Başkanlığı için ismi geçen ali Çamlı'ya tam destek verdi.

    KAYSERİSPOR GÖNÜLLÜSÜ SAMET KOÇ'TAN KAYSERİSPOR'A TAM DESTEK
    08 Aralık 2022 - 14:40 - Güncelleme: 08 Aralık 2022 - 14:50
    İstanbul'da ticari faaliyetlerini sürdüren Kayserili iş insanı Samet Koç Kayserispor Kulübü Başkanlığı için ismi geçen ali Çamlı'ya tam destek verdi. 

    Kayserispor'a verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Batuhan Samet Koç bu hafta sonu yapılacak olan Kayserispor  Genel Kurulu öncesi ismi başkanlık için geçen Ali Çamlı'ya destek paylaşımı yaptı. Samet Koç resmi hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi:

    ALİ ÇAMLI'YA TAM DESTEK VERDİ

    "Kayserispor’umuzun genel kurulunda Ali Çamlı Başkanı ve Yönetimini destekliyorum. Küçük yaşlarda elimden tutup beni maçlara götüren değerli büyüğümüz Sn Ali Çamlı, uzun yıllardır Kayserispor’u yöneten ve her türlü fedakarlığı yapan isimdir. 
    Ali Çamlı Yönetimi Şehrimize hayırlı olsun." dedi. 



    Tam bir Kayserispor aşığı

    İstanbul'da ticari faaliyetlerine devam eden Kayserili genç iş insanı Batuhan Samet Koç uzun yıllardır tam bir Kayserispor aşığı. Kayserikspor'un içerde ve dışarda hiç bir maçını kaçırmayan Kadir Has Stadı'nda loca alan, bu sezon 100 bin Dolar galibiyet primi veren bazı haftalarda Kayserispor'un deplasmanda masraflarını da üstelenen fanatik Kayserispor hayranı Batuhan Samet Koç  'KS 1966' plakası ile de Kayserispor aşkını gönüllere kazışım durumda. 



    Uzun yıllar  Kayserispor taraftar grubu içinde yer aldı

    Gerçen anlamda Kayserispor aşığı olarak bilinen Batuhan Samet Koç gençlik yıllarında Kayserispor taraftar grubu İstanbul Başkanlığı görevini yaptı.  Samet Koç tam bir Kayserispor sevdalısı, Samet Koç Kayserisporspor'a lüks otobüs alıp hediye etti ve takımın şu an şu an Antalya’da yaptığı kampın da sponsoru. Batuhan Samet Koç kulübe karşılıksız 100 bin dolar bağışta bulunmuş bir Kayserispor sevdalısı.

    Şimdi Kayserispor kamuoyu Batuhan Samet Koç ismini yeni oluşturulacak Kayserispor yönetim kurulunda ve de etkili bir görevde görmeyi çok istiyor.

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum