KAYSERİSPOR FENERBAHÇE YENİLGİSİ İLE 10. SIRAYA GERİLEDİ!

    Kayserispor süper Lig'de 5. hafta karşılaşmasında deplasmanda güçlü rakibi Fenerbahçe'e 2-0 mağlup oldu. Kayserispor bu sonuçla 6 puanda kaldı ve puan cetvelinde 10. sıraya geriledi.

    KAYSERİSPOR FENERBAHÇE YENİLGİSİ İLE 10. SIRAYA GERİLEDİ!
    04 Eylül 2022 - 13:34 - Güncelleme: 04 Eylül 2022 - 13:36
    Kayserispor süper Lig'de 5. hafta karşılaşmasında deplasmanda güçlü rakibi Fenerbahçe'e 2-0 mağlup oldu.

    Geçen hafta Kadir Has Stadı'nda Giresunspor'u 3-0 mağlup eden Kayserispor Fenerbahçe karşısında etkili olamadı. ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Kayserispor bu sonuçla 6 puanda kalırken puan cetvelinde 10. sıraya geriledi. Fenerbahçe ise puanını 10'a yükselterek   maç fazlalığı ile 2. sıraya yerleşti. 



    Kadıkay, Ülker Arena Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Kayserispor, kalede Bilal, geride,  Onur, Hosseini, Kolovetsios, orta alanda Carole, Campanharo, Cardoso, Ramazan, Mensah,  ileride ise Thiam ve Gavranovic  11’i ile  çıktı

    Zorlu 90 dakikada Fenerbahçe   maçın 37’inci Joao Pedro’nun golüyle   1-0’a getirdi. İlk yarı 1-0 öne geçti ve ilk devre 1-0 Fenerbahçe lehine sonuçlandı. Fenerbahçe'ni ikinci golü ise 50. dakikada   Joshua King'den geldi. 
     
    Ali Palabıyık, Süleyman Özay, Erdem Bayık, Volkan Bayarslan hakem triosunun yönettiği müsabakada başka gol olmayınca maç bu sonuçla sona erdi. Kayserispor gelecek hafta Antalyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe ise Alanyaspor'u ağırlayacak. 



     Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum