KAYSERİSPOR EVİNDE ASLAN! ANTALYA ENGELİNİ DE 1-0 GEÇTİ

    Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmalarının ardından evinde Antalyaspor'u 1-0 eden Kayserispor'da büyük sevinç yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı ekip bu sezon evinde adeta aslan kesildi. Kayserispor evinde oynadığı 3'ncü maçtan da kayıpsız ayrıldı

    KAYSERİSPOR EVİNDE ASLAN! ANTALYA ENGELİNİ DE 1-0 GEÇTİ
    12 Eylül 2022 - 08:25 - Güncelleme: 12 Eylül 2022 - 09:16
    Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmalarının ardından evinde Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Kayserispor'da büyük sevinç yaşanıyor.  

    Sarı-Kırmızılı ekip bu sezon evinde adeta aslan.  Sarı-Kırmızılı ekip çıktığı 3 deplasmandan sıfır çekerken evinde oynadığı 3 karşılaşmayı da kazandı  Kayserispor evinde oynadığı 3'ncü maçtan da kayıpsız ayrıldı.
     
    Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmalarının ardından evinde Antalyaspor'u 1-0 eden Kayserispor'da büyük sevinç yaşanıyor.  Sarı-Kırmızılı ekip bu sezon evinde adeta aslan kesildi. Kayserispor evinde oynadığı 3'ncü maçtan da kayıpsız ayrıldı.

    Kayseri'ninn Süper Lig'de mücadele eden ekibi Kayserispor evinde oynadığı üçüncü lig maçını da kayıpsız kapatmanın mutluluğunu yaşıyor.

    Ligde geride kalan 6 haftada 3 galibiyet 3 yenilgi alan Kayserispor özellikle evinde maç kaybetmeyerek dikkatleride üzerine çekiyor. Kayserispor son olarak, dün evinde konuk ettiği   Fraport TAV Antalyaspor karşısında da 1-0 galip gelerek puanını 9'a çıkarttı.  Kayserispor daha öncede Evinde Giresunspor ve İstanbulspor takımlarını mağlup etmişti.

    İlk yarısı golsüz geçen müsabakanın tek golü Kayserispor'lu Mame Thiam'dan 54. dakikada geldi. Thiam'ın golünde asisti ise Miguel Cardoso yaptı. 

    Maçın ikinci devresine etkili bir oyunla başlayan Kayserispor  2. yarının ilk 15 dakikasında oldukça etkili ve istekli bir oyun ortaya koydu.

    Karşılaşmaya ikinci yarıda giren İlpan Parlak ile Sarı-Kırmızılı ekip net pozisyonlarda yakaladı. Sarı-Kırmızılı ekip Karşılaşmanın 54. dakikasında ise  Miguel Cardoso'nun nefis ortasında usta golcü Mame Thiam ile golü buldu ve Kadir Has Stadı'nda 1-0 öne geçti.

    Kayserispor'un golü sonrasında ise Antalyaspor hocası 3 oyuncu birden değiştirerek Kayseirsopr yarı alanında baskısını artırmaya çalıştı ancak golü bulamadı ve müsabaka bu skorla sona erdi.  

    Kayserispor Antalyaspor karşısında 1-0 galip gelirken puanını 9'a çıkarttı. Antalyaspor ise bu yenilgi ile  6 puanda kaldı.  Kayserispor önümüzdeki hafta Hatay deplasmanına gidecek Antalyaspor ise sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. 


    ÇAĞDAŞ HOCA GALİBİYETTEN MEMNUN

    Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Çağdaş Atan alınan galibiyetten son derece memnun. Teknik Direktör Atan, Antalya karşısında taksiksel çalışmaların karşılığını aldıklarını bunun için sevinçli olduklarını söyledi.  

    Çağdaş Atan, " Kenardan Nuri hocanın hamleleri bizim hamlelerimiz zevk aldığımı söyleyebilirim. Öne geçene kadar topa sahip olarak oyunu domine etmeye çalıştık. Rakibimizi üzerimize gelince rakibin arkasına koşular da yaptık.  Etkili olmaya başladık. Golü bulduk. İkinci yarı gerçekten iyi ve agresif başladık. Soyunma odasındaki konuşmamız ve taktiksel değişim işe yaradı. Biz golü bulduktan sonra Antalyaspor'un bir hamlesi oldu. 2 tane bekini içe sokarak 3-2-5 döndüler onu daha öncede yapıyorlardı. Bunu ilk devre çok kullanmadılar ama ikinci devre biz golü atınca kullanmaya başladılar. Biz de buna hamle olarak 5-3-2'ye döndük." dedi.

    "Çok iyi takıma karşı maç kazandık"


    Antalyaspor karşısında rakibe fazla pozisyon vermediklerini bununda olumlu bir gelişme olduğunu kaydeden Çağdaş Atan, " İyi çalıştık, oyunumuzu geliştirmek istiyoruz, içeride iyi oynuyoruz, dışarıda çok güçlü rakiplerle karşı maçları kaybettik ama oyuncularım bugün geri adım atmadılar. Çok iyi bir takıma karşı maç kazandık. Bence ligin seyrinde sıralamadaki yerimizi belirleyecek birebir rakiplerimizden bir tanesiyle oynadık. Seyircimizle iyi bir sinerji yakaladık. Bu galibiyeti seyircimize hediye ediyoruz” dedi. 

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum