KAYSERİSPOR DEPLASMANDA ALANYASPOR'A 6-3 MAĞLUP OLDU

    Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında deplasmanda Alanyaspor ile oynayan Kayserispor 6-3 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılı ekip devreyi de 3-2 geride tamamladı.

    KAYSERİSPOR DEPLASMANDA ALANYASPOR'A 6-3 MAĞLUP OLDU
    18 Ekim 2021 - 22:15 - Güncelleme: 18 Ekim 2021 - 22:23
    Süper Lig'de 9. hafta maçında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşan Sarı-Kırmızılı ekip hedeflediği puanları alamadı. Mutlak 3 puan parolası ile Alanya'da giden Kayserispor sahadan 6-3 gibi bir skorla yenik ayrıldı.
    Kayserispor Alanyaspor karşısında geride kalan haftalarda da sezonun en farklı yenilgisini Alanyaspor'dan almış oldu. Sarı-Kırmızılı ekip bu sonuçla da  ligdeki 4. yenilgisini almış oldu Alanyaspor'da sezonun en farklı galibeyitini Kayserispor karşısında almış oldu. 
    İlk yarısı Alanyaspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile sonuçlanan maçta Kayserispor'un golleri: onur Bulut, Mario Gavronoviç ve Mustafa Pektemek'ten geldi. Konuk takım Alanyaspor'un golleri ise Efecan Karaca, Majit Hosseini (K.K.), Davidson (2)  Umut Güneş veFamara Diedhiou'dan geldi.  Bu sonuçla Kayserispor 11 puanda kalırken Alanyaspor puanını 17'ye yükseltti ve 7. sıraya yerleşti. Kayserispor bu hafta deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak



    Haber: Mustafa Duran

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum