KAYSERİSPOR'DA ALANYA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

    Süper Lig ekiplerinden Kayserispor 20 Mayıs Cumartesi kendi sahasında konuk edeceği Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 

    KAYSERİSPOR'DA ALANYA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
    18 Mayıs 2023 - 09:09 - Güncelleme: 18 Mayıs 2023 - 09:29
    Süper Lig ekiplerinden Kayserispor 20 Mayıs Cumartesi kendi sahasında konuk edeceği Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 

    Yukatel Kayserispor  Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda karşılaşacağı Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile devam etti.

    Teknik Direktör  Çağdaş Atan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcularımız, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Pas çalışmaları ile devam eden antrenmanımız çift kale maç ve taktik çalışmaları ile tamamlandı.

    **
    KTO BAŞKANI ÖMER GÜLSOY’DAN ‘19 MAYIS’ MESAJI
    “19 MAYIS TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN MÜJDESİDİR”
    Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
    19 Mayıs’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdesi olduğunu hatırlatan Başkan Gülsoy, “19 Mayıs 1919 kurtuluş mücadelemizin başlangıcı ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ne uzanan sürecin ilk adımıdır.” dedi.
    Başkan Gülsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi.
    “Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları, Türk milletinin kudret ve kuvvetine dayanarak, kendi kararlarını kendisinin vereceği tam bağımsız bir devlet için yola çıkışlarının 104. yıldönümünün haklı gururunu yaşıyoruz. 19 Mayıs, dünyadaki ezilmiş ve işgale uğramış milletlerin simgesidir. 19 Mayıs bağımsızlığa, özgürlüğe duyulan inancın birliği, tekliği ve asla vazgeçilmezliğidir. 19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdesidir. Gençlik ve Spor Bayramı olarak da kutlanan bu tarihi günde; geleceğimizin güvencesi sevgili gençlerin, her anlamda ve düzeyde kendilerini çağın gerekleri doğrultusunda yetiştireceklerine, Büyük Önder Atatürk’ün ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz’ diyerek 19 Mayıs’ı armağan ettiği umudumuz olan gençlerimizin; bağımsızlığa, Cumhuriyet’e, Atatürk ilkelerine ve 19 Mayıs’ın ruhuna sahip çıkacağına inancım tamdır. Gençlerimiz, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük teminatıdır. Emanetlerine sahip çıkan gençlerimiz, dün olduğu gibi bugün de özgürlük ve bağımsızlığımıza kast eden ihanet ve şer odaklarına fikirleri, çalışkanlıkları ve vatan sevgileri ile geçit vermeyecektir. Kendi tarihini, kültürünü bilen, milli benliğine sahip çıkan ve değerlerini yeni nesillere aktarabilen milletler, ilelebet yaşarlar. Bizler de devlet, millet ve iş dünyası olarak gençliğimize sahip çıkmalı, gençlerimize çıktıkları yolda yol göstermeli, onlara fırsat vermeliyiz. Çok daha müreffeh bir ülke olmanın en temel yolu budur. Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs 1919’un 104. yıldönümünde; milletimizin Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor; vatanımızı muhteşem bir mücadele sonucunda istilacılardan kurtararak bizlere emanet eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu uğurda can veren aziz şehitlerimize rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi de minnet, saygı ve rahmetle anıyorum."
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum