• Reklam

KAYSERİSPOR ÇAYKUR RİZE İLE 1-1 BERABERE KALDI

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ligin 33. haftasında evinde konuk ettiği Çaykur Rize ile 1-1 berabere kaldı. Kayserispor bu galibiyetle puanını 42'ye çıkartırken kümede kalma adına da büyük bir avantaj elde etmiş oldu.

KAYSERİSPOR ÇAYKUR RİZE İLE 1-1 BERABERE KALDI
16 Nisan 2022 - 10:34 - Güncelleme: 16 Nisan 2022 - 10:56
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ligin 33. haftasında evinde konuk ettiği Çaykur Rize ile 1-1 berabere kaldı.  Kayserispor bu galibiyetle puanını 42'ye çıkartırken kümede kalma adına da büyük bir avantaj elde etmiş oldu. 

Kayserisopr geçen hafta Göztepe karşısında deplasmanda aldıgı galibiyetin ardından bu hafta da evinde konuk etitği Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.  Kayserispor'a 1 puanı getiren gol ise 1-0 yenik götürdüğü maçın 77. dakikasında Emrah Başsan'dan geldi.  Kayserispor bu sonuçla puanını 42 yaptı ve kümede kalma adına da büyük bir avantaj yakalamış oldu. Kümede kalma savaşı veren  Çaykur Rizespor ise puanını 30 yaptı.

Kayserispor bu hafta ise deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Karşılaşma sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman da alınan 1 puanın hayati önem taşıdığını söyledi. Hikmet Karaman, kümede kalma savaşı veren Çaykur Rize karşısında alınan 1 puanın hayati önem taşıdığnı söyledi. Hikmet Karaman salı günü oynayacakları Türkiye Kupası yarı final maçına odaklandıklarını da belirterek, Kupayı almak istiyoruz" dedi. 

Haber: AYAKLIGASTE.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum