• Reklam
Reklam
Reklam

KAYSERİSPOR 4 HAFTALIK GALİBİYET ORUCUNU SİVAS KARŞISINDA BOZDU!

Kayserispor'da farklı Sivasspor galibiyeti büyük moral oldu. Sarı-Kırmızılı ekip Konyaspor ile başlayan ve 4 maçtır devam eden yenilgi serisinin ardından gelen 4-1'lik Sivasspor galibiyeti ile büyük moral buldu.

 KAYSERİSPOR 4 HAFTALIK GALİBİYET ORUCUNU SİVAS KARŞISINDA BOZDU!
14 Ocak 2023 - 17:13 - Güncelleme: 14 Ocak 2023 - 17:20
Kayserispor'da farklı Sivasspor galibiyeti büyük moral oldu.  Sarı-Kırmızılı ekip Konyaspor ile başlayan ve 4 maçtır devam eden yenilgi serisinin ardından gelen 4-1'lik Sivasspor galibiyeti ile büyük moral buldu.


 
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor evinde Sivasspor'u 4-1 mağlup ederek puanını da 26'ya çıkartı ve puan cetvelinde 8. sıraya yerleşti. Sivas galibiyeti oyuncular üzerindeki baskıyı da kırarken taraftarda büyük bir sevinç yaşadı.



Kayserispor'a 3 puanı getiren goller ise  23'de Hosseini, 31 ve 69'da Kemen, 41'de Gökhan Sazdağ'dan geldi. Konuk takım Sivasspor'un tek golünü ise  52. dakikada Robin Yalçın kaydetti.

Kayserispor Sivas karşısına Yukatel Kayserispor: Cenk Gönen, Onur Bulut, Hosseini, Kolovetsios, Carole (Dk. 72 Uzodimma), Campanharo, Mane (Dk. 85 Emrah Başsan), Mensah (Dk. 72 Ramazan Civelek), Kemen (Dk. 85 Ali Karimi), Cardoso, Gökhan Sazdağı (Dk. 90 Talha Sarıaslan) kadrusu ile çıkarken

RHG Enertürk Enerji Stadı'nda oynanan müsabakayı iise  Arda Kardeşler, Mehmet Emin Tuğral, Serkan Çimen hakem üçlüsü yönetti  

Sivasspor ise; Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Robin Yalçın, Caner Osmanpaşa, Goutas, Ziya Erdal, Charisis, Keita (Dk. 46 Alaaddin Okumuş), Ulvestad (Dk. 46 Hakan Arslan), N'jie (Dk. 90 Uğur Çiftçi), Gradel (Dk. 46 Erdoğan Yeşilyurt), Ahmed Musa (Dk. 66 Karol) kadrosu ile çıktı. 

Kayserispor bu sonuçla puanını 26 yaparak puan cetvelinde 8. sıraya yerleşti Sivassopr ise 15 puanda kaldı Kayserispor gelecek hafta ise deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Sivasspor ise evinde Gaziantepspor'u konuk edecek.  

  Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum