• Reklam

KAYSERİLİ VEKİLDEN POLİS MEMURUNA TEPKİ ÇEKECEK BİR AÇIKLAMA: 'BU MİLİTAN MI BİZİM SANDIK GÜVENLİĞİMİZİ SAĞLAYACAK"

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Tomarza’da görev yaptığı belirtilen ve sosyal medyadan muhalefete yönelik eleştirel paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen polis memuru hakkında tepki çekecek bir açıklamalarda bulundu ve o polis memuru için "MİLİTAN" ifadesini kullandı

KAYSERİLİ VEKİLDEN POLİS MEMURUNA TEPKİ ÇEKECEK BİR AÇIKLAMA: 'BU MİLİTAN MI BİZİM SANDIK GÜVENLİĞİMİZİ SAĞLAYACAK"
25 Mayıs 2022 - 10:39 - Güncelleme: 25 Mayıs 2022 - 10:57
 ARIK MUHALEFETİ HEDEF ALAN POLİS MEMURUNU KORUYANLARA SESLENDİ: 
“BU MİLİTAN MI BİZİM SANDIK GÜVENLİĞİMİZİ SAĞLAYACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Tomarza’da görev yaptığı belirtilen ve sosyal medyadan muhalefete yönelik eleştirel paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen polis memuru hakkında tepki çekecek bir açıklamalarda bulundu ve o polis memuru için "MİLİTAN" ifadesini kullandı ve biraz daha ileri giderek, "Bu hadsiz, bu ahlaksız, bu militan mı bizim sandık güvenliğimizi sağlayacak Tomarza ilçemizde?” dedi. 

Çetin Arık, hakaretler içeren paylaşımlar yaptığı idida edilen polis memurunu TBMM gündemine taşıdı. Arık, “İşte, parti devletinin özetidir bu paylaşımlar, adaletin bittiğinin özetidir. Bu hadsiz, bu ahlaksız, bu militan mı bizim sandık güvenliğimizi sağlayacak Tomarza ilçemizde?”


CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, görevdeki bir polis memurunun paylaşımlarını TBMM gündemine taşıdı. Kayseri’nin Tomarza ilçesinde görev yapan polis memurunun trollük yaptığını belirten Çetin Arık, “Tomarza ilçemizde sözde polis memuru. Bu trollün paylaşımlarını okuyorum sizlere: ‘CHP'nin Halk TV'si, Allah belanızı versin.’ ‘CHP kimdir? Aldıkları belediyelere 'T.C.' tabelası asmakla övünen andavallardır.’ ‘Canan Arıtman öyle kirli kalsın, cenazesini camiye getirmeyin.’ ‘Din düşmanı, Allahsız İstanbul Büyükşehir Belediyesi.’ ‘Özel özel yırtınıp feryat ediyordun.’ ‘Reis'i savunmaya korkan akbabalar.’ ‘Alpay'dan başka kimse yok mu?’ daha niceleri. İşte, parti devletinin özetidir bu paylaşımlar, adaletin bittiğinin özetidir. Bu hadsiz, bu ahlaksız, bu militan mı bizim sandık güvenliğimizi sağlayacak Tomarza ilçemizde?”


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum