KAYSERİLİ SES SANATÇISI SEVDA DEMİR 'GELMEZMOLA' TÜRKÜSÜNE KLİP ÇEKTİ

    "Türküler sevdadır" diyen Kayseri'nin sevilen yerel ses sanatçısı Sevda Demir'in yeni klibi çıktı. Yotube kanalında sevenlerinin beğenisine sunulan "Gelmezmola" adlı türküye klip yapan Sevda Demir güzel sesi ile Kayseri'de sevilen ve tercih edilen bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

    KAYSERİLİ SES SANATÇISI SEVDA DEMİR 'GELMEZMOLA' TÜRKÜSÜNE KLİP ÇEKTİ
    28 Haziran 2021 - 14:57 - Güncelleme: 28 Haziran 2021 - 15:10
    "Türküler sevdadır" diyen Kayseri'nin yerel ses sanatçısı Sevda Demir'in yeni klibi çıktı. Yotube kanalında sevenlerinin beğenisine sunulan "Gelmezmola" adlı türküye klip yapan Sevda Demir güzel sesi ile Kayseri'de sevilen ve tercih edilen bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 



    Türkü sevdalısı Kayserili ses sanatçısı Sevda Demir, "Akasya kokan gecelerde türküler söyler dolaşırım, Birer birer dökülen hecelerde ben kendi kendimle yarışırım. Türküler Sevdadır" diyerek te türkülere olan sevdasını dile getirdi. 

    Türkilerdeki yanık sesi ile de dikkat çeken Sevda demir'in Youtube'da yayınlanmaya başlayan 'Gelmezmola' türküsüne çekilen yeni  klip şimdiden tıklanma rekorları kırmaya aday gösteriliyor. 


     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum