• Reklam

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN'DAN BAŞKAN GÜLSOY'A İADE-İ ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan, kendisine yönelik yapılan tebrik ziyaretlerinin ardından iade-i ziyaret turlarına Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ile devam etti.

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN'DAN BAŞKAN GÜLSOY'A İADE-İ ZİYARET
27 Ocak 2022 - 10:16
Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’a yönelik yapılan iade-i ziyareteKayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Ersan Dağdeviren, Koray Can ve Kazım Karagöz katıldı.
Ziyarette konuşanKayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy,”Mesai mefhumu gözetmeden dernekte daha güzel görevler daha üst seviyelere çıkarabilmek üzere canla başla çalışıyorsunuz. Sizleri takip ediyoruz. Bir başka tarafından da baktığımızda aynı zamanda basın camiasında olduğunuzdan dolayı da tüm milletin halkında gözü kulağısınız. Allah emeklerinizi zayi etmesin. Geçmişten gelen tecrübelerinizle de daha iyi görevler yapacağınızdan eminiz. Bu şehir bu ülke bu devlet bizim. Hep birlikte beraber bu şehir bu ülkeyi daha üst seviyelere çıkarabilmek için gayret gösteriyoruz. İnşallah bir ve beraber çok daha güzel işler yağılacağına da eminim. Tabiki artık Yozgatlı, Sivaslı olarak değil de bütün ülke olarak bakıyoruz biz. Biz et ve tırnak gibiyiz. Bütün isteğimiz ülkemizi daha üst seviyeye çıkarmak için mücadele etmek.Rabbim bu mücadeleden de bir ve beraber geri komasın. Ekibinizle çok daha güzel görevler yapacağınıza bir kere daha eminim” dedi.
Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise,”Seçildiğimiz ilk günden itibaren bizlere vermiş olduğunuz destek, aynı zamanda ziyaretlerinizle onurlandırmıştınız. Bizde böyle mübarek bir günde karın yağdığı rahmetin bol olduğu bir günde sizleri ziyaret ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte hem sizlerle hem ticaret odası meclisiyle hem de ticaret odasının değerli üyeleriyle ortak neler yapabileceğimizin kaygısı içerisindeyiz. Hem komitelerde hem de yönetimde yer alan yozgatlı hemşerilerimizi gördüğümüzde daha da umutlanıyoruz. Önümüzdeki süreçte yapacağımız projeler içinde bir adım atmış oluyoruz. Bu çerçevede ben hem size hem bütün yönetiminize bize göstermiş olduğunuz ev sahipliği ve ilgide dolayı teşekkür ediyorum. Yapacağımız projelerde de yanımızda olacağınızdan hiç şüphemiz yok” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum