KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU / BAŞKAN ÇAĞAN'DAN KGC BAŞKANI METİN KÖSEDAĞ'A ZİYARET

    Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ve beraberindeki Kayseri’de yayın hayatını sürdüren yerel gazetelerin genel yayın yönetmenlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

    KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU / BAŞKAN ÇAĞAN'DAN KGC BAŞKANI METİN KÖSEDAĞ'A ZİYARET
    24 Kasım 2022 - 11:42
    Kendilerine verdikleri destekten dolayı gazeteci meslektaşlarına teşekkür eden Çağan, Yozgat’ın yöresel ürünlerinden olan parmak çöreği ve kavurga ikramında bulundu.

    Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri Koray Can, Ersan Dağdeviren, Yusuf  Korkmazyürek, ve Dursun Açıkyürek, basın kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini yerel gazetelerin genel yayın yönetmenleri ile sürdürdü. Federasyon yönetimi ilk olarak, Anadolu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Kösedağ’ı ziyaret etti.

    Ziyarette konuşan Anadolu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Kösedağ biz öncelikle meslektaşız. Daha sonra STK yız. STK’ların görevi de üyeleri ve memlekete yararlı olan işler üretmektir. Bu anlamda faaliyetlerinizi görmek beni son derece mutlu ediyor. Bu faaliyetlerinize bizlerde elimizden geldiğince stunlarımızda yer vermeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte iş birliği içerisinde olmayı istiyoruz. 

    Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ise yapmış oldukları faaliyetlerin kamoyuna duyurulması adına verdikleri destekten dolayı Kösedağ’a teşekkür ederek, “Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları bundan sonra da devam ettireceğiz. Bu ziyaret vesilesi ile sizlere teşekkür ederken, yöresel değerlerimizden olan parmak çöreği ve kavurgamızı ikram etmek istiyoruz. Sıcak ev sahipliğinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

    Federasyon yönetimi daha sonra Gazete Kayseri Genel Yayın Yönetmeni Metin Sönmez’i ziyaret etti. Federasyon çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Sönmez, “Federasyonu kağıt üzerinde bırakmadan sosyal kültürel sanayi ticaret her anlamda iki kentin çıkarları için ciddi bir uğraş içerisinde olduğunuzu görüyoruz. Bunlar şehirlerin özellikle iç anadoluda iki komşu kentin sanayi ticaretinin gelişmesi ve kültürel manada yaptıklarınız takdire şayan. Elbette stünlarımızda yer alıyor ve almaya devam edecek” şeklinde konuştu.

    Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ise, gazete Kayseri’nin haber noktasında kendilerine sürekli destek verdiğini belirterek teşekkür etti. Kayseri’de yayıncılık sektörünün iyi bir ivme kazandığının altını çizen Çağan, “Kayseri’de düzeyli bir yayıncılık devam ediyor. Sorunların çözümü noktasında yapılan haberlerin etkili olduğunu görüyoruz. Kayserimizdeki siyasiler ve önemli isimler birliktelikten memnun. Bizler Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak faaliyetlerimizin haberlerde yer almasından mutlu oluyoruz. Yozgatta gerçekten çok önemli çalışmalar yapılıyor. Bunlardan birisi Fuat Oktay OSB. Bizler yaptığımız toplantı ve benzeri etkinliklerde Kayserili iş insanlarımızın orada yatırım yapmalarını ve yapacağı katkıları anlatıyoruz. Bizler bir federasyonuz sadece kültürel değil, ekonomik olarakta şehirlere yapacağı katkılara dönükte çalışmalar içerisindeyiz. Bu anlamda bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

    Yerel gazetelere yönrelik ziyaretlerin son noktası ise Kayseri Gerçek Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Bulut oldu. Gazeteci Mustafa Cengiz’in de yer aldığı Ziyarette yaptığı konuşmada federasyon çalışmaları hakkında bilgiler veren Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan, “Haber desteği veren gazete yönetimine teşekkür ederek, yöresel ürünlerden olan parmak çöreği ve kavurga ikramında bulundu.

    Kayseri Gerçek Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Bulut ise ziyaretlerinden dolayı federasyon yönetimine teşekkür ederek, “Kayseri Metropol bir kent, çevre illerin insanlarının birarada yaşadığı, karındaş olduğu bir kent. O nedenle Yozgatlı hemşehrilerimizin temsil kabiliyeti var. Sizlerde bizim dostlarımız meslektaşlarımızsınız. Ziyaretinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu noktada elimizden gelen desteği vermeye gayret ederiz” dedi.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum