KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK VE MEMDUH BAŞKAN DEVELİ'DE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ’la birlikte "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde Develi'de muhtarlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

    KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK VE MEMDUH BAŞKAN DEVELİ'DE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
    23 Kasım 2022 - 16:32
    Kayseri Valisi  Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı Develi Kaymakamı Mehmet Tunç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yunus Özer, ilçe protokolü ve muhtarlar karşıladı. 

    Toplantıya, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, Develi Kaymakamı Mehmet Tunç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile muhtarlar katıldı. 

    Vali  Gökmen Çiçek, “İlçelerimizde muhtarlarımızla bir araya gelmemizdeki amacımız, muhtarlarımızın dile getirdikleri istek, talep ve sorunlarını dinleyerek süratle çözüm üretmek amacı taşımaktadır. Develi ile ilgili söylenecek çok şey var, Develi’de işlerin yolunda gittiğini, muhteşem bir uyum olduğunu görüyorum. Cabbar Başkanım güler yüzüyle her ne zaman gelse gerek bizden gerekse Memduh Başkanımdan istediğini her zaman almayı bilmiştir. Başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Sizler bizim için değerlisiniz.” diye konuştu. 
    ‘Hizmeti vatandaşın ayağına götürme’ anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Memduh Başkan “Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın bereketini yaşadığımızı buradan ifade etmek istiyorum. Cenab-ı Allah her birinden razı olsun. Önemli olan icraat yapmak, önemli olan ürünü ortaya çıkarabilmek. O açıdan biz fark görmüyoruz. Develimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapma yönünde her zaman valimiz ve çalışkan Cabbar Başkanımla el ele vermek suretiyle Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bize her zaman sahip çıkan, yaptıklarımızı takdir eden, yapmamızı istediklerini bizlere ifade eden değerli muhtarlarımıza, hemşerilerime özellikle teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız, Allah razı olsun. Sizleri seviyoruz” dedi.” dedi. 
    Muhtarlarla yapılan istişare toplantısı sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya muhtarlarımızın taleplerini iletmesi sonrasında Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle ilçemiz muhtarlarının tümüne dizüstü bilgisayar hediye edildi. Daha sonra ilçemizle özdeşleşen gacerle yapılan lezzetlerin olduğu standı gezen Valimiz Gökmen Çiçek ve Memduh Başkan gacer üreticimiz Doğan Özdemir’e tebriklerini ilettiler. Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından kurulan standı da gezerek, kadınların el emeği eserlerini incelediler. Toplantı sonrası Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar Valimiz Gökmen Çiçek’e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a kilim hediye etti. 
    Muhtarlar toplantısının ardından Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, beraberinde protokol üyeleri ile birlikte Develi Kadın Girişimi Kooperatifini ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 
    Son olarak Vali  Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, Develi Kaymakamı Mehmet Tunç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte Rize’de trafik kazası sonrası şehit düşen hemşerimiz Jandarma Uzman Çavuş Osman Özsoy’un Kılıçkaya Mahallesindeki baba ocağını ziyaret ederek şehadet beratını takdim ettiler. 
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum